Crna kronikaUrednički izbor

ALBANCI ‘PALI’ NA KARASOVIĆIMA U rezervnom kotaču autobusa skrivali preko 17 kilograma marihuane

ALBANCI 'PALI' NA KARASOVIĆIMA U rezervnom kotaču autobusa skrivali preko 17 kilograma marihuane

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Karasovići spriječeno je krijumčarenje preko 17 kilograma marihuane. Naime, u ranim jutarnjim satima 10. studenog, ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Karasovići pristupio je autobus albanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak, a s kojim se u vozilu nalazio i 36-godišnjak, obojica državljani Albanije.
Tijekom obavljanja granične kontrole policijski službenici Postaje granične policije Gruda s djelatnicima carine posumnjali su na krijumčarenje droge zbog čega je zatražen nalog za pretragu vozila.
Pretragom je u rezervnom kotaču autobusa pronađeno 12 pvc vreća u kojima se nalazila droga marihuana, ukupne težine 17,450 kg.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su spomenuti albanski državljani počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, te su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Darko Tipurić: Hrvatska ne sluša ekonomiste i nema strategiju! Što nakon 2027. kad ostanemo bez bespovratnih sredstava iz EU?

Barbara Đurasović