Aktualno

Ako ste predali zahtjev za grobnicu, a nisu vas zvali iz Groblja Dubac – žurno ih kontaktirajte!

Ako ste predali zahtjev za grobnicu, a nisu vas zvali iz Groblja Dubac - žurno ih kontaktirajte!

Društvo Groblje Dubac d.o.o. obavještava sve građane koji su prethodnih godina podnijeli zahtjev za grobnim mjestima na novom groblju Dubac da je završen postupak obavještavanja korisnika o terminu dolaska u ured Društva s ciljem provedbe upravnog postupka dodjele grobnog mjesta putem telefonskog poziva.

-Međutim, postoji veliki broj zainteresiranih građana koji su u međuvremenu promijenili telefonske brojeve te ih nismo uspjeli kontaktirati. Stoga ovim putem molimo sve one koji su predali zahtjev, a do sada nisu kontaktirani, da nam se žurno jave kako bi im dodijelili već određeni termin za provedbu postupka dodjele grobnog mjesta. Sve ostale zainteresirane građane koje smo kontaktirali molimo da se strogo pridržavaju termina koje smo im dodijelili, jer su s ciljem što bržeg završetka čitavog postupka i početka gradnje grobnica određeni termini u trajanju od po 15 minuta – navode iz Groblja Dubac.

Dodatne informacije o tipovima i cijenama grobnica, nacrte grobnica i situacijski plan groblja mogu se pronaći na web stranicama Općine Župa dubrovačka, Groblje Dubac.

Kontakti Groblja Dubac su: ured: 020 487 505 (ponedjeljak-petak od 07,00 do 15 sati, pauza od 12,00 – 12,30 sati); mobitel: 099 7030700; e-mail: groblje.dubac@du.t-com.hr mailto:grobljedubac1@gmail.com

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist