Zanimljivosti

AKCIJA UČLANJENJA U DUBROVNIKU Tko je sve ‘pohrlio’ po člansku iskaznicu Hajduka?

Brojni Dubrovčani ove su subote pohrlili ispred Pemo centra kako bi pokazali pripadnost svom omiljenom klubu – Hajduku. Naime, Društvo prijatelja Hajduka Dubrovnik ove subote omogućilo je svim navijačima učlanjenje u klub, a akcija traje do 19 sati. Na akciju učlanjivanja stigao je i Odjel za članstvo Hajduka pa su se članske iskaznice izrađivale na licu mjesta. Osim učlanjivanja, svi navijači imali su priliku i uključiti se u projekt otkupa dionica kluba ‘Za sva vrimena’. Najmlađe je DPH Dubrovnik obradovalo poklonima iznenađenja kako bi njihov doživljaj bio potpuniji.

−Polako se vraćamo ‘starom normalnom’ i nadamo se da s ovom akcijom započinjemo sa standardnim navijačkim druženjima, u prvom redu odlascima na Hajdukove utakmice u novoj sezoni. Dođite, učlanite se, zabavite se i zajedno još jednom pokažimo kako Dubrovnik pripada velikoj hajdučkoj obitelji. Hajduk – to si ti! – poručili su iz DPH-a.

Pročitajte još

Forbesova novinarka priprema članak o Dubrovniku

Dulist

NA PONOS DUBROVAČKE POLICIJE Petar Volarević i Marko Batori među najspremnijim policijskim službenicima u Hrvatskoj

Dulist

Na Sveučilištu u Dubrovniku radionica o novim tehnologijama za uključenost osoba s invaliditetom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija