Aktualno

Akcija “Čovjek – ključ uspjeha u turizmu”

Akcija "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu"

Turistička zajednica grada Dubrovnika i ove godine provodi akciju Čovjek – ključ uspjeha u turizmu koja je sastavni dio nacionalne akcije Hrvatske turističke zajednice “Volim Hrvatsku” usmjerenu na podizanje razine gostoljubivosti i stvaranje klime dobrodošlice.

Prijave se u TZ Dubrovnika zaprimaju još nekoliko dana, kako bi se i ove godine kandidirali djelatnici iz Dubrovnika koji aktivno sudjeluju u stvaranju  “slike” o Dubrovniku kao gostoljubivom turističkom odredištu.

Većim brojem prijavljenih kandidata u svim kategorijama veći su i izgledi da priznanja dođu u ruke Dubrovčana i to u listopadu na „Danima hrvatskog turizma“ koji se ove godine održavaju u hotelima Valamar Dubrovnik Babin kuk, pišu iz TZ-a.
 
Dvadesetak naših sugrađana kroz proteklih je devet godina nagrađeno priznanjem Djelatnik godine u akciji ČOVJEK – KLJUČ USPJEHA U TURIZMU koju provodi  sustav Hrvatske turističke zajednice. S ciljem podizanja razine gostoljubivosti, ali i odavanja priznanja svima koji svakodnevno kontaktiraju s gostima, od 2003. godine za svoj trud i rad redovno se nagrađuju oni najbolji.

Ciljevi programa su i razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa prema turistima, te podizanje kvalitete usluge što bi direktno utjecalo na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju, povrat gostiju i promidžbu usmenom predajom, te širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma.

Najbolji djelatnici izabiru se u 22 kategorije. Prošlogodišnji dobitnici iz Dubrovnika bili su Anica Daničić domaćica Hotela Bellevue, Željko Soče, recepcioner u hotelu Hilton imperial i Boris Filičić, obrtnik.

 

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist