Aktualno

Akcija “Čovjek – ključ uspjeha u turizmu”

Turistička zajednica grada Dubrovnika i ove godine provodi akciju Čovjek – ključ uspjeha u turizmu koja je sastavni dio nacionalne akcije Hrvatske turističke zajednice “Volim Hrvatsku” usmjerenu na podizanje razine gostoljubivosti i stvaranje klime dobrodošlice.

Prijave se u TZ Dubrovnika zaprimaju još nekoliko dana, kako bi se i ove godine kandidirali djelatnici iz Dubrovnika koji aktivno sudjeluju u stvaranju  “slike” o Dubrovniku kao gostoljubivom turističkom odredištu.

Većim brojem prijavljenih kandidata u svim kategorijama veći su i izgledi da priznanja dođu u ruke Dubrovčana i to u listopadu na „Danima hrvatskog turizma“ koji se ove godine održavaju u hotelima Valamar Dubrovnik Babin kuk, pišu iz TZ-a.
 
Dvadesetak naših sugrađana kroz proteklih je devet godina nagrađeno priznanjem Djelatnik godine u akciji ČOVJEK – KLJUČ USPJEHA U TURIZMU koju provodi  sustav Hrvatske turističke zajednice. S ciljem podizanja razine gostoljubivosti, ali i odavanja priznanja svima koji svakodnevno kontaktiraju s gostima, od 2003. godine za svoj trud i rad redovno se nagrađuju oni najbolji.

Ciljevi programa su i razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa prema turistima, te podizanje kvalitete usluge što bi direktno utjecalo na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju, povrat gostiju i promidžbu usmenom predajom, te širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma.

Najbolji djelatnici izabiru se u 22 kategorije. Prošlogodišnji dobitnici iz Dubrovnika bili su Anica Daničić domaćica Hotela Bellevue, Željko Soče, recepcioner u hotelu Hilton imperial i Boris Filičić, obrtnik.

 

Pročitajte još

GODINAMA GLEDAMO RJEŠENJA I MAKETE BUDUĆEG STADIONA U LAPADU Građani će kreirati izgled ‘lapadske ljepotice’. Još jedan ‘pucanj u prazno’?

Andrea Falkoni Račić

BILI SMO NA PROBI USUSRET VELIKOJ PROSLAVI KUD-A ‘MARKO MAROJICA’ Bala zajedno i mlado i staro! Već 45 godina čuvaju župsku tradiciju

Mia Njavro Banić

Pročitajte tko je u utorak i srijedu bez struje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija