Grad

‘AJME NAPOKON’ Dubrovčani jedva dočekali ispijanje kava na taraci

‘Ajme napokon’, bile su riječi jednog našeg sugrađanina koji je ispijao kavu ovog ponedjeljka na taraci dubrovačkog kafića. Ugostitelji su konačno dočekali da nakon više mjeseci dobiju dopuštenje za rad na otvorenim taracama.

Podsjetimo, za šire dubrovačko područje, odnosno Grad Dubrovnik te općine Janjina, Ston, Dubrovačko primorje, Župa dubrovačka i Konavle dozvoljen je rad otvorenih taraca u ugostiteljskim objektima od 12. travnja, ali se radno vrijeme ograničava od 7 do 19 sati.

Zabrana rada taraca ostaje na snazi za područje doline Neretve, kao i općine Orebić, Trpanj te jedinice lokalne samouprave na otoku Korčuli. Mjerama i dalje nisu obuhvaćeni otok Lastovo ni otok Mljet.

Mjere će trajati do nedjelje 25. travnja kada će se ponovno razmatrati s obzirom na epidemiološku situaciju u kojoj ćemo se tada nalaziti.

 

Pročitajte još

KAKVA REKLAMA! CNN-ov Richard Quest: ‘Dubrovnik je, nema sumnje, dio našeg Čudesnog svijeta’

Dulist

Postanite dio projekta e-Dječja kartica ‘Mudrica’

Dulist

Grad sufinancira nabavu udžbenika srednjoškolcima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija