Aktualno

‘AERONAUT’ Koji je put do karijere borbenog pilota?

'AERONAUT' Koji je put do karijere borbenog pilota?

Povodom osnivanja novih sekcija i promocije aktivnosti, aero klub ‘Nimbus’ iz Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, organiziraju događanja u Gradu od 23. do 26. studenog .2017. pod nazivom ‘AERONAUT’.

Ako ste kad razmišljali kako postati pilot (ili se makar u toj ulozi okušati jedan dan), kako postati padobranac, koji je put do karijere borbenog pilota, ili kako postati član tako posebne aero-ekipe, možete provjeriti na ovom događaju.

PROGRAM:

23.- 26. 11. uvodni let legendarnim avionom, Cessna 172

23.11. AERONAUT party od 17 sati – ONE SUITE HOTEL, druženje s članovima Kluba i upis novog članstva (svi su dobrodošli)

24.11. Ivan Selak, brigadir HRZ-a i jedan od najboljih hrvatskih ratnih pilota MiG-a 21 održat će predavanje na Sveučilišnom kampusu s početkom u 18 sati. Motivacija mladima, budućim kandidatima za poziv pilota, uspomene starijima, avantura znatiželjnima naći će se na ovom zanimljivom predavanju, a ulaz je slobodan.

25.11. Goran Ratkajec, izbornik Hrvatske padobranske reprezentacije; PREDAVANJE o padobranstvu i upis novih članova u padobransku sekciju, ONE SUITE HOTEL u 18 sati; (ulaz slobodan)

26.11. After – party od 18 sati, ONE SUITE HOTEL (parking i ulaz slobodni)

Pročitajte još

PRAZNIK RADA Omastite brkove grahom, ali i kubanskom delicijom

Dulist

OBJAVLJENA SATNICA Rafale će sutra letjeti i nad Dubrovnikom!

Dulist

[FOTO] NA PILAMA Djelatnici Hitne pomoći educirali su o važnosti pružanja prve pomoći

Dulist