Aktualno

Aeroflot će u rujnu na letovima između Moskve i Dubrovnika nuditi skoro 13.500 sjedala

Ruska nacionalna aviokompanija Aeroflot u rujnu će svakodnevno prometovati prema Puli, Splitu i Dubrovniku, a redovni letovi nastavljaju se i prema Zagrebu, donosi Croatian Aviation.

Linija prema Dubrovniku, unatoč globalnoj pandemiji, bilježi odlične rezultate. U rujnu će Aeroflot, piše ovaj portal, većinu letova obaviti s najvećim uskotrupcima, zrakoplovima tipa A321, no svakog petka, subote i nedjelje u Dubrovnik će dolaziti širokotrupni A330-300, izuzetak je tek petak, 24. rujna, kada će na liniji prometovati zrakoplov tipa A321.

Linija će završiti s prometovanjem 30. rujna, posljednjeg dana sljedećeg mjeseca, a ponovno uvođenje redovnih letova očekuje se s početkom ljetnog reda letenja sljedeće godine.

Samo u rujnu, Aeroflot će prema Dubrovniku obaviti 11 povratnih letova sa zrakoplovima tipa A330 te 19 povratnih letova sa zrakoplovima tipa A321, čime će između Moskve i Dubrovnika biti dostupno ukupno 13.466 sjedala!

Pročitajte još

Rendžeri pomogli odsukati jedrilicu kraj Polača

Dulist

[SPCO DSUBROVNIK] ‘Nismo ni pretpostavljali da za tako nešto treba tražiti dozvolu’

Dulist

ČEKA SE U REDU ZA KUPITI KARTU Velike gužve pred Jadrolinijom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija