Aktualno

Aeroflot će u rujnu na letovima između Moskve i Dubrovnika nuditi skoro 13.500 sjedala

Ruska nacionalna aviokompanija Aeroflot u rujnu će svakodnevno prometovati prema Puli, Splitu i Dubrovniku, a redovni letovi nastavljaju se i prema Zagrebu, donosi Croatian Aviation.

Linija prema Dubrovniku, unatoč globalnoj pandemiji, bilježi odlične rezultate. U rujnu će Aeroflot, piše ovaj portal, većinu letova obaviti s najvećim uskotrupcima, zrakoplovima tipa A321, no svakog petka, subote i nedjelje u Dubrovnik će dolaziti širokotrupni A330-300, izuzetak je tek petak, 24. rujna, kada će na liniji prometovati zrakoplov tipa A321.

Linija će završiti s prometovanjem 30. rujna, posljednjeg dana sljedećeg mjeseca, a ponovno uvođenje redovnih letova očekuje se s početkom ljetnog reda letenja sljedeće godine.

Samo u rujnu, Aeroflot će prema Dubrovniku obaviti 11 povratnih letova sa zrakoplovima tipa A330 te 19 povratnih letova sa zrakoplovima tipa A321, čime će između Moskve i Dubrovnika biti dostupno ukupno 13.466 sjedala!

Pročitajte još

TUŽNA VIJEST Napustio nas je dundo Pero Novaković

Dulist

NAJHLADNIJA NOĆ ‘Pao’ rekord na Grudi, jutros izmjereno -11 Celzijevih stupnjeva

Dulist

‘Vozi se slalom’ između cijena materijala, a kvalitetnog radnika nema ‘ni za lijeka’

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija