DuList IN

[ADVENTSKI KALENDAR DULISTA] Osvojite poklon bon našeg teatra!

Dragi čitatelji, DuList i ove godine tradicionalno je pokrenuo svoj adventski kalendar. Htjeli bismo vam sitnicama, mali lijepim poklonima, uveseliti blagdane pred nama. Pratite nas i ove godine osvojite niz prekrasnih poklona…

Danas vam darujemo poklon bon našeg teatra, odnosno pet puta po dvije ulaznice za izvedbe. Poklon bon ne uključuje premijere / gostovanja i događaje u vanjskoj produkciji.

Gradsko Kazalište Marina Držića u Dubrovniku je ustanova s dugom tradicijom i kao takva djeluje još od 1944. godine. Kazalište Marina Držića je ustanova koja u svojim planovima uvijek iznova pokušava spojiti tradiciju i modernu, umjetnost i rad, kreativnost i predanost, inovaciju i suvremenost.

Osim vlastite produkcije te premijernih i repriznih izvedbi iz sezone u sezonu, Kazalište Marina Držića stalno surađuje s drugim kazališnim ustanovama i kazališnim skupinama; na scenu iz godine u godinu dovodi niz gostujućih produkcija. Kazalište uvrštava te će i dalje na repertoar uvrštavati odgovarajuću klasičnu i suvremenu dramsku literaturu, namijenjenu svim građanima i svim dobnim skupinama.

Javite nam se na nagradna@dulist.hr – napišite nam vaše ime, prezime i kontakt, uz naznaku Kazalište Marina Držića i – budite najbrži, jer najbrža osoba osvaja poklon bon našeg teatra!

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] GALA KONCERT FESTE DUBROVNIK U Kazalištu se uživalo u najljepšim pjesmama dubrovačkih autora

Dulist

[UŽIVO NA DULISTU] Uživajte u gala koncertu ‘Sve najbolje iz Grada’

Dulist

FESTA DUBROVNIK Ne propustite središnji gala koncert ‘Sve najbolje iz Grada’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija