DuList IN

[ADVENTSKI KALENDAR DULISTA] Osvojite poklon bon našeg teatra!

[ADVENTSKI KALENDAR DULISTA] Osvojite poklon bon našeg teatra!

Dragi čitatelji, DuList i ove godine tradicionalno je pokrenuo svoj adventski kalendar. Htjeli bismo vam sitnicama, mali lijepim poklonima, uveseliti blagdane pred nama. Pratite nas i ove godine osvojite niz prekrasnih poklona…

Danas vam darujemo poklon bon našeg teatra, odnosno pet puta po dvije ulaznice za izvedbe. Poklon bon ne uključuje premijere / gostovanja i događaje u vanjskoj produkciji.

Gradsko Kazalište Marina Držića u Dubrovniku je ustanova s dugom tradicijom i kao takva djeluje još od 1944. godine. Kazalište Marina Držića je ustanova koja u svojim planovima uvijek iznova pokušava spojiti tradiciju i modernu, umjetnost i rad, kreativnost i predanost, inovaciju i suvremenost.

Osim vlastite produkcije te premijernih i repriznih izvedbi iz sezone u sezonu, Kazalište Marina Držića stalno surađuje s drugim kazališnim ustanovama i kazališnim skupinama; na scenu iz godine u godinu dovodi niz gostujućih produkcija. Kazalište uvrštava te će i dalje na repertoar uvrštavati odgovarajuću klasičnu i suvremenu dramsku literaturu, namijenjenu svim građanima i svim dobnim skupinama.

Javite nam se na nagradna@dulist.hr – napišite nam vaše ime, prezime i kontakt, uz naznaku Kazalište Marina Držića i – budite najbrži, jer najbrža osoba osvaja poklon bon našeg teatra!

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist