Zanimljivosti

ADVENT U PLOČAMA Koncerti Škugora, Spalata i Stavrosa, brojne predstave i radionice za sve generacije

ADVENT U PLOČAMA Koncerti Škugora, Spalata i Stavrosa, brojne predstave i radionice za sve generacije

U šest tjedana trajanja Advent u Pločama donosi 40-ak događanja uz koncerte, predstave i radionice za sve generacije. Bogat adventski program odvijat će se od 23. studenog do 6. siječnja na više lokacija u gradu, s centralnim mjestom događanja u parku na rivi gdje će biti smještene dvije ugostiteljske kućice.

Advent u Pločama donosi ukupno 40-ak događanja, koncerata, predstava, izložbi, radionica…, tijekom šest tjedana trajanja, a u raznolikom i sadržajnom rasporedu sve generacije moći će pronaći nešto za sebe.

Među ostalim, koncerte će održati najbolji hrvatski tenor Marko Škugor (1.12.), legendarni Tedi Spalato (15.12.), izvrsni jazz sastav Jappa&Sara (22.12.) te višestruko nagrađivani Hrvatski puhački orkestar Imotski (23.12.). Za doček prije dočeka, 30. prosinca u parku, za Pločanke i Pločane nastupit će Jasmin Stavros.

Najmlađi će se veseliti predstavama kao što su ‘Avanture Sv. Nikole’ (4.12., park na rivi) i ‘Božićna čarolija’ (3.12., park na rivi). Gastro entuzijasti moći će okušati svoje znanje na radionici s poznatom slastičarkom Teom Mamut i S.Š. A.K. Miošića u restoranu Mornar (7.12.), a na Badnjak u podne u parku će se dijeliti bakalar za građane.

-U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem, TZ-om Ploče i Radio Ploče osmislili smo nikad bogatiji i raznolikiji adventski program. Glazbeni dio je uglavnom u znaku popularne dalmatinske glazbe što vjerujemo da će veseliti sve naše građanke i građane. Veselim se božićnoj atmosferi i druženju u parku na rivi. Pozivam Pločanke i Pločane da u dobrom duhu i u velikom broju ispratimo godinu na izmaku – poručio je gradonačelnik Mišo Krstičević.

Adventski program počinje 23. studenog u POU Ploče gdje se od 18 sati održava radionica adventskih ukrasa za odrasle, kao i 9. prosinca, a radionica za djecu na rasporedu je 26. studenog i 5. prosinc

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist