DuList INUrednički izbor

Adriana i Duje će još jednom reći sudbonosno ‘da’ u Gradu!

Adriana i Duje će još jednom reći sudbonosno 'da' u Gradu!

Nakon točno godinu dana otkako je uplovio u bračnu luku s Dubrovkinjom Adrianom, igrač francuskog prvoligaša Marseille i naš nogometni reprezentativac priprema novo svadbeno slavlje.

Kako doznaje Gloria, Duje Ćaleta Car u lipnju će nogometni dres nakratko zamijeniti svadbenim smokingom i sa suprugom Adrianom ponoviti bračne zavjete koje su prvi put izrekli prošle godine. Veliki dan zakazan je za 2. lipnja, točno godinu dana nakon što se ovaj par vjenčao kod matičara.

Podsjetimo, 26-godišnji nogometaš i četiri godine starija magistrica prava iz Dubrovnika, svoju su petogodišnju vezu službeno potvrdili krajem svibnja 2021. Zbog strogih epidemioloških mjera, ali i Adrianinog stanja koja je tada bila u visokom, sedmom mjesecu trudnoće, svjetovnom obredu nazočila je samo najuža obitelj, uz njihove kumove. Ceremonija je održana u Adrianinom rodnom Gradu, na vrhu tvrđave Revelin koju su za tu priliku ukrasili u rimskom stilu – raskošnim vijencima od nekoliko vrsta cvijeća.

Od ljudi bliskih poznatim supružnicima, saznajemo da su njih dvoje i ovog puta za svečanu večeru rezervirali glasovitu dubrovačku tvrđavu, a koktel dobrodošlice trebao bi se poslužiti u luksuznom hotelu Excelsior.

Za crkveni obred odabrali su jednu od najatraktivnijih gradskih građevina, crkvu svetog Ignacija. Adriana je zbog njihovog gala vjenčanja iz Marseilla gdje žive, u Dubrovnik i nedavno doputovala, a istim je povodom bila i u Zagrebu.

Naime, Dujina supruga već je naručila vjenčanicu dizajnerice Matije Vuice koja joj je kreirala i prvu svadbenu haljinu. Adriana i stasiti Šibenčanin, navodno će imati svoje ‘stare’ kumove: Duje prijatelja Antu Roguljića, a Adriana prijateljicu Maru Zovko.

Osim kumova, Dujinih roditelja Nevenke i Damira, brata Jure s obitelji te Adrianine mame Marije i sestre Antonele s njezinom obitelji, svadbi bi trebali nazočiti i brojni nogometaši.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist