DuList IN

Adriana Đurđević i Andrea Zvono kreirale zajedničku kolekciju

Adriana Đurđević i Andrea Zvono kreirale zajedničku kolekciju

Adrianu Đurđević nije bilo teško nagovarati na modnu suradnju, dapače, prijateljica i dizajnerica Andrea Zvono bila joj je tek velika pomoć u realizacijama njezinih kreacija. Cure su napravile mini kolekciju, a za Gloriju.hr pričaju kako je došlo do njihove suradnje.

Dubrovačka modna dizajnerica Andrea Zvono već dugi niz godina surađuje s brojnim poznatim i nepoznatim Hrvaticama kada trebaju glamurozne haljine za svoje posebne prilike. Zvono je presretna zbog takvih suradnji, svaka haljina koju napravi nova je potvrda uspjeha i rada kojem se posvetila čim je završila privatnu školu za dizajn. Uspjela je u svom naumu i otvorila dućan u Dubrovniku sa svega 24 godine.I dok joj mnoge suradnje pričinjavaju sreću i zadovoljstvo, najnovija je posebna i ostat će zapamćena po bliskoj suradnji koju je Andrea ostvarila sa svojom prijateljicom Adrianom Đurđević.

Životna partnerica nogometaša Duje Ćalete-Cara nedavno je bila i kuma Andreinoj kćerkici Domenici na krštenju, a već tada cure su se dogovorile da će surađivati i napraviti jednu malu kolekciju zajedno. Adriana je poznata kao jedna od najvećih hrvatskih trendseterica pa nije bilo teško doći na ideje i realizirati modnu kampanju. Jedini problem koji su cure imale bila je – daljina. Andrea živi u Dubrovniku, dok Adriana boravi u Francuskoj sa svojim dečkom.Za portal Gloria.hr dame su otkrile kako je došlo do njihove suradnje i odakle su crpile inspiraciju, a Adriana nam je ispričala i što na njezine uratke kaže njezin Duje, reprezentativac koji je s Vatrenima Hrvatskoj donio i svjetsko srebro.

-Ovo je prvi put da sam se upustila u ovako nešto, iako sam k’o mala uvijek crtala kreacije na modelima, zamišljala da sam prava dizajnerica… Imala sam svoj blok, na svakoj stranici po jedna kreacija, imale su i svoje ime, sve – kroz smijeh priča Đurđević za Gloriju. Bila joj je, dodaje, želja i postati dizajnerica, no put ju je odveo dalje. ‘Nakon upisa u gimnaziju moje želje i ambicije su otišle u skroz drugom smjeru. Što se manekenstva tiče, ne bih rekla baš da se time bavim, bio je to moj hobi tijekom studiranja na Pravom fakultetu i predah od knjiga, nešto što me ispunjavalo i u čemu sam se našla, ali sve je to uvijek bilo i ostalo sporedna stvar u mom životu’, priča šarmantna djevojka.

Više pročitajte ovdje.

Foto: Instagram/Adriana Đurđević, andreazvonodizajn

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist