Aktualno

‘ADIO NINO’ Franković: Nećemo te više prijatelju sresti na tvom motoru, neće te više biti u našeg prijatelja Lućija…

Gradonačelnik Mato Franković oprostio se od urednika Dubrovačkog vjesnika koji je preminuo nakon duge i teške bolesti u 66. godini. Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti.

‘Vjerujem da će se danas puno puta ponoviti vrstan novinar, neprikosnoven, častan i pošten bard hrvatskog novinarstva. Sve si ti to bio.
Međutim, dragi moj Nino bio si ti i puno više od toga.
Ono što sam ja volio kod tebe jest to što si uvijek imao svoj jasan stav pa i kada su nam se stavovi ponekad i razmimoilazili poštovao si činjenicu kako je drugačiji stav moguć, ali do svog si držao.
Teško je napisati tekst s kojim bi se od Nina trebao oprostiti. Zašto? Vjerujem kako bi na njega on imao sto komentara i rekao: “evo vidiš, ovo je moglo i ovako”. To je bio Nino, ta dobronamjernost i želja da svakom svojom sugestijom pomogne i pokaže.
Nećemo te više prijatelju sresti na tvom motoru, neće te više biti u našeg prijatelja Lućija i teško je u ovom trenutku shvatiti kako to postaje istina.
Adio ti, dragi moj Nino.
Mirno počivaj i vozi svoj motor nebeskim prostranstvima, baci nekad pogled i na nas da vidiš jeli sve u redu.’

Župan Nikola Dobroslavić istaknuo je kako nas je napustio čovjek koji je ostavio neizbrisiv trag u životu našeg Grada i naše Županije.

‘Ovaj bard hrvatskog novinarstva ostat će zapamćen kao čovjek čija je riječ imala težinu, čovjek koji je volio svoj posao i koji ga je radio srcem, do kraja profesionalno i neumorno.
Antun Masle bio je uzor i mentor generacijama novinara, uvijek spreman na šalu, ali i pravi zagovornik istine.
Ostaje nam sjećanje na velikog čovjeka, velikog novinara i profesionalca.
Obitelji, prijateljima i kolegama izražavam iskrenu sućut.
Dragi Nino, nedostajat ćeš nam, počivao u miru!’

Pročitajte još

Tko je bez struje u utorak i četvrtak?

Dulist

Smanjene cijene dizela i benzina, plavi dizel zamrznut

Dulist

TRODNEVNICA SVETOM MIHAJLU Lapađani se pripremaju za blagdan svoje župe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija