Aktualno

A sada – parking ispod vijadukta!

Gradska uprava najavljuje skori početak radova na uređenju parkirališta ispod Splitskog puta.

Riječ je, podsjetimo, o Vrtlarovom zemljištu na kojem će se nastojati riješiti nedostatak parkinga za groblje Boninovo, Vodovod, FINA-u i Dom zdravlja.

Sve to istaknuto je u vijesti o tijeku radova na lapadskom kružnom toku, koji se, navode iz gradske uprave, realiziraju brže od predloženog dinamičkog plana te se završetak očekuje do kraja ovog mjeseca.

– S ciljem što veće učinkovitosti i ekonomičnosti gradnje, ali i zadržavanja gradilišta urednim te sigurnim i prohodnim za pješake, iskopani materijal se odvozi i privremeno odlaže na površini u javnom vlasništvu u Solitudu, odakle se po potrebi vraća na gradilište, a njime se zatrpavaju kanali u koji se ugrade cijevi za oborinsku odvodnju. Eventualni višak iskopa će se s privremenog odlagališta u potpunosti ukloniti do kraja radova i iskoristiti za nasipanje pristupnih rampi za parking na Vrtlarovu zemljištu ispod Splitskog puta, čijim će se skorim uređenjem – naveli su na stranicama Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Državni inspektorat obavio više od 110 nadzora, najviše kazni ide pekarama!

Mia Njavro Banić

[FOTO/VIDEO] Operne dive poklonile Dubrovčanima predivnu glazbenu večer

Dulist

Riječki nadbiskup Mate Uzinić dobitnik priznanja Udruge za vjersku slobodu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija