Crna kronika

5 stranih državljana u nezakonitom prelasku granice

blank

Tijekom protekla četiri dana policijski službenici Policijske postaje Gruda u tri su navrata spriječili ukupno pet stranih državljana koji su pokušali nezakonito prijeći državnu granicu.

Radi se o četvoro državljana Albanije koji su u dva navrata, u petak i subotu, na području Konavala, u mjestima Đurinići i Vitaljina, zatečeni nakon što su prethodno nezakonito pješice prešli državnu granicu između Crne Gore i Republike Hrvatske. Rješenjem Policijske postaje Gruda određena im je jednogodišnja zabrana ulaska u RH te je najavljena njihova readmisija Crnoj Gori.

U trećem slučaju, jučer, 21. travnja, ulaznoj graničnoj kontroli na graničnom prijelazu Karasovići, pristupio je automobil talijanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji državljanin Kosova. Prilikom obavljanja granične kontrole, 25-godišnjak je policijskom službeniku dao na uvid vozačku dozvolu, za koju je utvrđeno da je krivotvorena. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave državljanin Kosova je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

IZMJERENA JOJ 2,45 PROMILA 52-godišnjakinja izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u stijene

Dulist

Dva kanadera gase šumski požar u Kominu

Dulist

FOTO/VIDEO Zapalio se auto na Ilijinoj glavici, vatrogasci na terenu

Dulist