Crna kronika

5 stranih državljana u nezakonitom prelasku granice

5 stranih državljana u nezakonitom prelasku granice

Tijekom protekla četiri dana policijski službenici Policijske postaje Gruda u tri su navrata spriječili ukupno pet stranih državljana koji su pokušali nezakonito prijeći državnu granicu.

Radi se o četvoro državljana Albanije koji su u dva navrata, u petak i subotu, na području Konavala, u mjestima Đurinići i Vitaljina, zatečeni nakon što su prethodno nezakonito pješice prešli državnu granicu između Crne Gore i Republike Hrvatske. Rješenjem Policijske postaje Gruda određena im je jednogodišnja zabrana ulaska u RH te je najavljena njihova readmisija Crnoj Gori.

U trećem slučaju, jučer, 21. travnja, ulaznoj graničnoj kontroli na graničnom prijelazu Karasovići, pristupio je automobil talijanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji državljanin Kosova. Prilikom obavljanja granične kontrole, 25-godišnjak je policijskom službeniku dao na uvid vozačku dozvolu, za koju je utvrđeno da je krivotvorena. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave državljanin Kosova je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

U GRUŽU Automobil udario pješakinju, prevezena u OB Dubrovnik

Dulist

PROŠLOTJEDNI REKORDER Vozio s 2,52 promila alkohola, dobio kaznu i ostao bez dozvole

Dulist

‘PAPRENA’ KAZNA 23-godišnjak vozio bez dozvole, odbio se zaustaviti

Dulist