Sport

34. DIVLJA LIGA Danas zadnji dan za prijavu!

34. DIVLJA LIGA Danas zadnji dan za prijavu!

Danas je posljednji dan za prijavu momčadi za nastup u 34. Prvenstvu dubrovačkih kupališta u vaterpolu. Prijave se primaju do 17 sati u Caffe baru Giro, koji se nalazi u sklopu Trgovačkog centra Tommy.

Prošlogodišnji prvak Elita već se prijavila te će biti nositelj skupine A glavnog turnira. Prijavio se i Kamen mali, koji je lani bio četvrti (i on će biti nositelj jedne skupine), a prijavili su se i svi sastavi koji su 2016. izgubili u četvrtfinalu, ali su plasmanom među osam najboljih osigurali mjesto u glavnom turniru ove godine (Crvene stijene Orašac, Češke banje, Kokoti i Lozica). Od osam najboljih 2016., koji imaju osigurano mjesto u glavnom turniru, 24 sata prije isteka roka nije bilo prijave momčadi FUN H2O Mlini, koja je bila druga te Penatura, koji je lani osvojio broncu.

Svi ostali koji su se prijavili igrat će u kvalifikacijama, a prijavili su se do srijede, 12. srpnja: Elafiti, Sovrnja Doli, Komarda, Lukovica, Turčin Danče, Betula Danče, Luka Čilipi, Batahovina, Villa Sheherezade, Kolorina, Pasjača Popovići i Sustjepan mali muo.

Teren za domaćinstvo Divlje lige 24 sata prije isteka roka prijavile su slijedeće momčadi: zajednička prijava Turčin Danče i Betula Danče (teren na Dančama), Kolorina (Šulić), Lukovica (Plat), Kamen Mali (Cavtat), Luka Čilipi (Luka Čilipi) i Pasjača Popovići (Pasjača).

Ždrijeb se neće, kako je bilo najavljeno, održati danas, već dan poslije, u petak, 14. srpnja. Kada i gdje, znat će se u danas do 16 sati. Prvi dan kvalifikacija je u nedjelju, 16. srpnja, i to će se igrati na Dančama. Glavni turnir počinje 28. ili 29. srpnja, a finale će se igrati 12. ili 13. kolovoza.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist