DuList IN

3, 2, 1 – KUHAJ! Ante uvjeren kako ih žiri sabotira

3, 2, 1 - KUHAJ! Ante uvjeren kako ih žiri sabotira

Iako su dobili relativno visoke ocjene članova žirija showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’, Ante iz Orebićasmatra da on i Martina iz Dubrovnika zaslužuju više.

– Ocjene nikako ne odgovaraju komentarima. Ne znam što bismo Ante i ja trebali napraviti, koliko se još truditi da nam žiri da veće ocjene – izjavila je Martina nakon kušanja.

Žiri je bio zadovoljan njihovim zapečenim krumpirom s bakalarom i knedlama s marelicama, komentari su bili iznenađujuće dobri s obzirom da su Martina i Ante imali gotovu paštetu od bakalara, veliki komad krumpira, ali i jako ukusnu salatu s dresingom i domaće knedle baš kakve se rade u Dalmaciji. Taj ‘dobro odrađen zadatak’ dobio je dvije sedmice i jednu osmicu, što se Anti nikako nije svidjelo.

– Ja sam stvarno tužan i pomalo razočaran. Iskreno, gubim motivaciju i volju za kuhanjem… Moram to otvoreno priznati jer s ocjenama nisam zadovoljan od samoga početka. Nekako osjećam da smo sabotirani po tom pitanju. Evo, ovo današnje jelo je čisti primjer. Nisu našli niti jednu zamjerku, od salate do krumpira i knedli, a dobijemo takve ocjene! Ja sam tužan i razočaran i lagano gubim volju! – olakšao je dušu Ante, kojem nikako nije jasno kako je Mateja Domitrović Sabo dala mršavu osmicu knedlama koje bi mogla sama slistiti bez problema.

 

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović