Zanimljivosti

2,5 milijuna kuna za stipendije

Američki koledž za menadžment i tehnologiju raspisao je natječaj za upis u akademsku godinu 2012./2013., kao i za dodjelu stipendija u ukupnom iznosu od čak 2,5 milijuna kuna.

Prijave se zaprimaju najkasnije do 15. veljače, a rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2012. godine. Budući da je upisni proces ujedno i proces za dobivanje stipendija, prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednjih škola kao i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje.

Stipendije, točnije financijska potpora, dodjeljuju se kvalificiranim učenicima za studiranje na Američkom koledžu za menadžment i tehnologiju u Zagrebu i Dubrovniku za sljedeće akademske programe: Informacijske tehnologije, Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnom sektoru te Međunarodno poslovanje.

Svi zainteresirani trebaju ispuniti prijavnicu za upis, dostaviti svjedodžbe iz srednje škole, napisati motivacijski esej te obaviti kratak intervju. Kriterij za odabir biti će dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe kao i motivacija za studiranje na RIT/ACMT-u.

Cilj Američkog koledža za menadžment i tehnologiju je kontinuirano povećavati iznos financijskih potpora kako bi si što veći broj studenata mogao priuštiti studiranje vrhunske kvalitete, stoga se očekuje da će već u sljedećoj akademskoj godini svaki drugi student primati neki oblik financijske potpore.

Za više informacija o upisima, studijskim programima te otvorenim natječajima za financijske potpore posjetite link STIPENDIJE, ili kontaktirajte tel: 020 433 000 / 01 643 9100, email: admissions@acmt.hr.

Pročitajte još

Pogledajte izložbu podvodnih fotografija u Sponzi

Dulist

Više od 220 tisuća ljudi gledalo je lani hrvatske filmove

Dulist

SJEĆATE LI SE? Na današnji dan 2012. Dubrovnik i okolicu zahvatila ciklona ‘Gabor’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija