Sport

20. Turnir malih barica pred završetkom

20. Turnir malih barica pred završetkom

Ostala su svega dva dana do kraja najvećeg malonogometnog turnira na ovim prostorima. Nakon jučerašnjih utakmica četvrtfinala, danas su na rasporedu polufinalni dvoboji 20. Turnira na malih barica ''Montovjerna 2012''.

Prvu ulaznicu za plasman u polufinale dobila je momčad Fast food Gavun koja je nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca svladala Mane Hastru 2:1. Vrijedi istaknuti da je pogotkom Ante Žustre, momčad Mane Hastra povela u 19. minuti, međutim Denis Hasanović je već u idućoj minuti izjednačio. Istoimeni je bio jedini strijelac u ruletu kaznenih udaraca, dok za Mane Hastru nitko nije uspio realizirati kazneni udarac. Neizvjesno je bilo i u drugom četvrtfinalnom ogledu u kojem su se sastali Konoba Bonaca Sustjepan i Taxi Stojić. Regularni dio utakmice također je završio bez pobjednika 1:1. Saša Zvizdić je doveo Taxi Stojić u vodstvo, međutim Maro Kalauz ekspresnim pogotkom vrača utakmicu u egal. Nakon kaznenih udaraca rezultat je glasio 2:1, a jedini pogodak je postigao Igor Jažić iz momčadi Konoba Bonaca Sustjepan.
 
Treća momčad koja je osigurala polufinale je Konoba Maestral Ston koja je svladala momčad Konoba Zvonik 3:1. Vrijedi istaknuti da je Hrvoje Cvjetković doveo Zvonik u vodstvo već u 3. minuti susreta, međutim u 16. minuti Viktor Lekaj je pogodio za 1:1. Isti igrač je bio strijelac za preokret u 23. minuti susreta, a točku na 'i' plasmana u polufinale stavio je Ante Ivanišević u posljednjim sekundama utakmice za konačnih 3:1. Ugodno iznenađenje turnira, momčad HC izvrsnom igrom je došla do polufinala. U utakmici protiv RU Palace slavili su s visokih 6:2. Uz uspjeh plasmana među četiri najbolje momčadi, momčad HC je jedina od 64 prijavljene momčadi koja je zabilježila sve pobjede! 
 
 

Raspored polufinala
21.00 sati Konoba Maestral – Fast food Gavun
22.00 sati Konoba Bonaca – HC 

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist