Crna kronika

16 ozlijeđenih u 13 nesreća

16 ozlijeđenih u 13 nesreća

Ukupno 13 prometnih nesreća dogodilo se proteklog jedna na prometnicama Dubrovačko-neretvanske županije. Pet osoba je teže, a 11 je lakše ozlijeđeno.

Provodeći mjere kontrole policijski službenici PU dubrovačko-neretvanske sankcionirali su 379 sudionika u prometu, od čega 165 zbog prekoračenja brzine i 5 zbog alkoholiziranosti.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 21. travnja, oko 2.30 sati, na predjelu Rabe, jedna osoba je teže, a tri su lakše ozlijeđene. 21-godišnji vozač, državljanin Italije, upravljao je osobnim vozilom, talijanskih nacionalnih oznaka, te je dolaskom do Rabe, izgubio nadzor nad vozilom i udario u zaštitnu metalnu ogradu. U ovoj prometnoj nesreći jedan putnik, državljanin Albanije, je teže, dok su vozač i dvije putnice, državljani Italije, lakše ozlijeđeni.

Istog dana, oko 16.15 sati, na D-8, kod mjesta Lozica, u prometnoj nesreći 31-godišnji vozač motocikla je teže ozlijeđen. Dolaskom u Lozicu, krećući se iz smjera istoka prema zapadu, vozač motocikla je prilikom pretjecanja osobnog vozila ispred sebe udario u njegov lijevi bočni dio. Nakon pružene liječničke pomoći, vozač motocikla je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Pročitajte još

MAJKA TEŠKO OZLIJEĐENOG MALOLJETNIKA ‘Sin mi je mislio da je gotov’

Dulist

OSUMNJIČENI GRAĐEVINARI Radovima u Novoj Mokošici poremetili statiku zgrade na susjednoj parceli

Dulist

31-GODIŠNJAK NANIO TEŠKE OZLJEDE MALOLJETNIKU Potukli se psi, a potom i njihovi vlasnici

Dulist