Aktualno

14. DUBROVNIK FORUM O utjecaj pandemije COVID-19 na geopolitičke odnose i globalno gospodarstvo

Četrnaesta godišnja međunarodna konferencija Dubrovnik Forum pod nazivom ‘(Post)-Pandemic Geopolitics – Together in a World Apart’ održat će se u petak i subotu, 9. i 10. srpnja 2021. godine u Dubrovniku.

Ovaj će se forum usredotočiti na utjecaj pandemije COVID-19 na geopolitičke odnose i globalno gospodarstvo. Rasprava će biti prva prilika za obraćanje i razmjenu mišljenja na najvišoj razini o učincima pandemije na sigurnost, globalna partnerstva, povezanost, ekonomske izazove, kao i na zeleni razvoj i digitalizaciju. Istodobno se usredotočiti na prioritete i smjernice za budući oporavak nakon pandemije.

Rasprave na Dubrovačkom forumu odvijat će se u tri panela: Demaskiranje geopolitike postpandemijskog svijeta; Međunarodna zajednica i zapadni Balkan: kako zaustaviti karantenu? Europska unija, Inicijativa tri mora i 17 + Kina: Kako podržati gospodarski rast i društveni razvoj srednje i istočne Europe?

Pročitajte još

U četvrtak 1A i 1B voze kao svakog radnog dana

Dulist

KOLIKO SE OD GRADNJE SLIJEVA U GRADSKI PRORAČUN? Komunalni doprinos lani ‘jači’ nego 2019.

Andrea Falkoni Račić

Za četvrtak za dubrovačko područje upaljen narančasti alarm

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija