Vaše vijesti

ŽUPLJANIN O PROMETNOJ NEKULTURI Parkiraju nasred pločnika, a kuda će djeca do škole?

Tko kontrolira i uređuje promet u Župi dubrovačkoj? Evidentno nitko – ističe jedan naš čitatelj iz ove općine. Naglasio je kako je škola već odavno počela i da nogostupom na koji se automobili redovito parkiraju prolaze djeca svakog jutra.

-Primjenjuje li Policija ista pravila za područje Grada Dubrovnika i za područje Župe dubrovačke po pitanju sigurnosti u prometu. Čini se da ne. Da ne govorim o lokalnim vlastima. Kad se nesreća dogodi, a nadajmo se da neće, tada će biti kasno i bespredmetno slušati prepucavanja lokalnih vlasti s policijom, državom i tako u krug i bez rješenja. Već viđeno. Kao građanin jedino što tražim je da institucije obavljaju posao za koji su plaćeni. Ništa više – potužio se ovaj Župljanin dodavši kako je ovo, nažalost, samo jedan primjer prometne nekulture u Župi dubrovačkoj te da su svi koji svakodnevno prometuju ovim područjem svjedoci i puno gorih stvari od ove.

Foto: Čitatelj

Pročitajte još

TREBA VAŠU POMOĆ! Ivana vodi bitku s opakom bolešću i želi proslaviti prvi rođendan svog sina

Dulist

‘TATA JE TATA’: ‘Teško je opisati povezanost s tim ljudima. Teško nam se iščupati iz Banovine’

Dulist

KONAVLJANI NEGODUJU ‘Zidom su nam prepriječili put za Prahivac koji koristimo preko 60 godina’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija