Aktualno

Župan na kruzeru Celebrity Solstice

Župan Nikola Dobroslavić boravio je na kruzeru Celebrity Solstice američke tvrtke Royal Caribbean Cruises gdje su mu domaćini bili John P. Fox, potpredsjednik tvrtke zadužen za odnose s vlastima te Richard Pruitt, potpredsjednik tvrtke zadužen za sigurnost plovidbe.

Caribbean ima 40 brodova kapaciteta oko 94 tisuće putnika, a njegovo poslovanje županu i gradonačelniku Dubrovnika Andru Vlahušiću te direktoru Zračne luke Dubrovnik Roku Toliću i ravnatelju Lučke uprave Dubrovnik Kristijanu Paviću predstavili su Fox i Pruitt. Tako su Fox i Pruitt istaknuli kako RCC u prošloj godini bilježi čak šest milijuna putnika i ticanja u oko 400 luka diljem svijeta.

 Nakon prezentacije župan i ostali gosti, među kojimaje bio i suradnik RCC za Hrvatsku, ujedno i lobist Ureda Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu, Natko Vlahović, obišli su brod.

Pročitajte još

DIREKTOR TVRTKE ETF AIRWAYS STJEPAN BEDIĆ Želja nam je dovesti avion u Dubrovnik i dati domaćim ljudima posao

Maria Prkut

PLENKOVIĆ ‘Ideja je da se zabrani rad nedjeljom, male tvrtke više neće plaćati HGK’

Dulist

U SPOMEN NA TRAGEDIJU Položeni vijenci u more za sve poginule s Aurore

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija