Crna kronika

ŽENA ŽIVOTNO UGROŽENA Žrtve pokušaja ubojstva su na intenzivnoj s teškim ozljedama glave i kralježnice

ŽENA ŽIVOTNO UGROŽENA Žrtve pokušaja ubojstva su na intenzivnoj s teškim ozljedama glave i kralježnice

Supružnici na koje je noćas iz vatrenog oružja pucao 37-godišnji sin zadobili su teške ozljede te su još tijekom noći zaprimljeni u Opću bolnicu Dubrovnik gdje su smješteni u Jedinici intenzivnog liječenja. Oboje su jako teško ozlijeđeni, potvrdio je to za DuList ravnatelj Opće bolnice Marijo Bekić.

– 67- godišnja žena je u izrazito teškom stanju, dovezena je s ozljedom glave te je životno ugrožena, dok je 68 – godišnji muškarac zadobio ozljede torakalne i vratne kralježnice i trenutno se nalazi van životne opasnosti- rekao nam je ravnatelj Bekić.

Podsjetimo, ove srijede u 23.05 došlo je do pucnjave u Postranjskoj ulici u jednoj obiteljskoj kući. Na mjestu događaja zatečeni su ozlijeđeni supružnici 67 – godišnja žena i 68 – godišnji muškarac te je utvrđeno je da je u njih iz vatrenog oružja pucao njihov 37-godišnji sin koji se udaljio s mjesta događaja te je pronađen nekoliko sati kasnije tijekom opsežne policijske potrage. Počinitelj je pronađen nakon višesatne potrage. Kako doznaje DuList, 37-godišnji počinitelj Drago G. suvlasnik je jedne dubrovačke turističke agencije, dok je njegov otac 68 – godišnjak koji se nalazi u bolnici prokurist u istoj agenciji.

Pročitajte još

Vozio s 2,5 promila alkohola u krvi, ostao bez dozvole na tri mjeseca

Dulist

Uhićen Francuz zbog prometne nesreće u kojoj je teže ozlijeđen Libertasov vozač

Dulist

Dvojica maloljetnih nasilnika iz Uvale Lapad u pritvoru

Dulist