Aktualno

Zračna luka Dubrovnik u travnju imala skoro 118 tisuća putnika

Zračna luka Dubrovnik u travnju je prihvatila i otpremila ukupno 117.715 putnika, značajno više nego u travnju prošle godine (svega 8.094 putnika), dok je u travnju 2020. godine zračna luka zbog pandemije i zaraze djelatnika bila zatvorena, prenosi Croatian Aviation.

Iako se radi o značajnom rastu broja putnika, to je tek nešto malo više od polovice putnika iz vremena prije globalne pandemije. Naime, u travnju 2019. Zračna luka Dubrovnik prihvatila je i otpremila ukupno 210.803 putnika.

Brojvi će i u Dubrovniku značajno rasti ovog ljeta, iako ima najava novih linija, očekuje se da će zrakoplovi na postojećim linijama biti značajno bolje popunjeni nego što je to bio slučaj prošlog i pretprošlog ljeta, čime će Dubrovnik ove godine sigurno prijeći brojku od milijun putnika. Podsjećamo, prošle je godine ova zračna luka ukupno imala 927.934 putnika, a većinu prometa ostvarila je u samoj špici ljetne sezone, od srpnja do rujna.

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] FRANO KAKARIGI Naš priznati kontrabasist u Granadi

Mia Njavro Banić

ĐURO LUBURA ‘Sustav za rano upozoravanje će povećati sigurnost, bez utjecaja na privatnost’

Dulist

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija