Aktualno

Hrvatski plivački savez poziva građane: Pomozite u nabavi lijeka za oca naše velike mlade nade!

Hrvatski plivački savez poziva cjelokupnu plivačku i sportsku zajednicu te sve ostale građane Republike Hrvatske da se pridruže akciji prikupljanja sredstava za nabavu prijeko potrebnog lijeka za Božidara Blaževića, oca mlade hrvatske plivačice Ane Blažević. Riječ je o lijeku vrijednom 450.000 kuna koji nije uvršten na popis HZZO-a, a koji je od presudnog značaja za liječenje melanoma, zloćudne bolesti s kojom se otac naše mlade nade bori već osam godina. Podrška i zajedništvo temelj su uspjeha u najvažnijim bitkama, kako onim sportskim, tako i životnim, zbog čega su i najmanje donacije itekako cijenjene i dobrodošle.

Cjelokupna hrvatska javnost nebrojeno je puta pokazala da itekako diše kao jedno onda kada je to najpotrebnije. Hrvatski plivački savez stoga moli sve koji su u prilici pomoći da još jednom pokažu veliko srce i pruže svoj doprinos – koliki god on bio.

Božidar Blažević već se osam godina u tišini bori protiv melanoma, a na tom je putu prošao pet teških operacija. Međutim, bolest i dalje ne posustaje, zbog čega se stručni tim onkologa odlučio u borbu uvesti lijek koji povećava njegove šanse za preživljenjem i usporavanje bolesti. Nažalost, riječ je o lijeku koji nije na osnovnoj listi HZZO i uz sav trud da obitelj sama prikupi sredstva, cijena lijeka od 450.000,00 kn je previsoka.

Hrvatska udruga oboljelih od melanoma Solis, čiji je član i Božidar Blažević, stoga aktivno prikuplja sredstva za lijek. Donacije je moguće uplatiti na žiro-račun udruge na IBAN HR7324020061101057839 s obaveznom naznakom u opisu plaćanja da su sredstva namijenjena za Božidara Blaževića.

Pročitajte još

BRANKO BAZDAN Liječnika nedostaje, no u budućnosti će biti kritičan nedostatak sestara!

Mia Njavro Banić

Zbog salmonele na farmi iz prodaje povučena jaja!

Dulist

SAT ZA PLANETU ZEMLJU Ugasite svjetla večeras!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija