Aktualno

Hrvatski plivački savez poziva građane: Pomozite u nabavi lijeka za oca naše velike mlade nade!

Hrvatski plivački savez poziva građane: Pomozite u nabavi lijeka za oca naše velike mlade nade!

Hrvatski plivački savez poziva cjelokupnu plivačku i sportsku zajednicu te sve ostale građane Republike Hrvatske da se pridruže akciji prikupljanja sredstava za nabavu prijeko potrebnog lijeka za Božidara Blaževića, oca mlade hrvatske plivačice Ane Blažević. Riječ je o lijeku vrijednom 450.000 kuna koji nije uvršten na popis HZZO-a, a koji je od presudnog značaja za liječenje melanoma, zloćudne bolesti s kojom se otac naše mlade nade bori već osam godina. Podrška i zajedništvo temelj su uspjeha u najvažnijim bitkama, kako onim sportskim, tako i životnim, zbog čega su i najmanje donacije itekako cijenjene i dobrodošle.

Cjelokupna hrvatska javnost nebrojeno je puta pokazala da itekako diše kao jedno onda kada je to najpotrebnije. Hrvatski plivački savez stoga moli sve koji su u prilici pomoći da još jednom pokažu veliko srce i pruže svoj doprinos – koliki god on bio.

Božidar Blažević već se osam godina u tišini bori protiv melanoma, a na tom je putu prošao pet teških operacija. Međutim, bolest i dalje ne posustaje, zbog čega se stručni tim onkologa odlučio u borbu uvesti lijek koji povećava njegove šanse za preživljenjem i usporavanje bolesti. Nažalost, riječ je o lijeku koji nije na osnovnoj listi HZZO i uz sav trud da obitelj sama prikupi sredstva, cijena lijeka od 450.000,00 kn je previsoka.

Hrvatska udruga oboljelih od melanoma Solis, čiji je član i Božidar Blažević, stoga aktivno prikuplja sredstva za lijek. Donacije je moguće uplatiti na žiro-račun udruge na IBAN HR7324020061101057839 s obaveznom naznakom u opisu plaćanja da su sredstva namijenjena za Božidara Blaževića.

Pročitajte još

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist