Crna kronika

ZLOČIN U ŠIPČINAMA Otac je stabilno, sin i dalje na psihijatriji

ZLOČIN U ŠIPČINAMA Otac je stabilno, sin i dalje na psihijatriji

Dubrovačka policija još uvijek traga za vatrenim oružjem kojim je 37-godišnji sin Drago G. pucao na 68-godišnjeg oca i 67-godišnju majku u obiteljskoj kući u Postranjskoj ulici u Šipčinama, potvrdila nam je to ovog utorka glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Davorka Bečić. Istaknula je i kako se 37-godišnjak još uvijek nalazi na Odjelu psihijatrije Opće bolnice Dubrovnik.
-Daljnji postupci policije ovisit će o zdravstvenom stanju 37-godišnjaka. Kada bude otpušten s liječenja, bit će priveden pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje još uvijek je u tijeku te tragamo za oružjem – prokomentirala je Bečić za DuList. Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Marijo Bekić istaknuo je za DuList kako je 68-godišnjak proteklog ponedjeljka premješten iz Jedinice intenzivnog liječenja na Odjel za ortopediju, traumatologiju i neurokirurgiju.
-Ozljede su takve da ih se ne može operirati, ali gospar je stabilno. Posljedice nastale zbog ranjavanja su trajne – naglasio je Bekić te dodao kako je 37-godišnji sin pod policijskim nadzorom na Odjelu psihijatrije.
Podsjetimo, 68 – godišnji muškarac zaprimljen je u bolnicu proteklog četvrtka u noći nakon što je njega i 67-godišnju suprugu upucao 37-godišnji sin Drago G. Supruga je, nažalost, potvrdili su iz bolnice proteklog petka, podlegla teškim ozljedama glave koje je zadobila. Tijekom četvrtka zbog zdravstvenih problema hospitaliziran je i 37-godišnji Drago G. te je zadržan na liječenju na Odjelu za psihijatriju.
Prema posljednjem priopćenju Policijske uprave, dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave 37-godišnjak je osumnjičen za dva kaznena djela i to teško ubojstvo i teško ubojstvo u pokušaju. Sumnjiči ga se da je 3. lipnja u obiteljskoj kući u Postranjskoj ulici u Dubrovniku pucanjem iz vatrenog oružja teško ozlijedio 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju koja je od zadobivenih ozljeda preminula u dubrovačkoj bolnici.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist