Sport

‘Zlatni Orlando’ okupit će više od 250 natjecatelja iz sedam zemalja

'Zlatni Orlando' okupit će više od 250 natjecatelja iz sedam zemalja

Natjecanje ‘Zlatni Orlando’ održat će se u subotu i nedjelju, 11. i 12. lipnja. Prema prijavnoj listi nastup je potvrdilo 257 natjecatelja iz 36 ekipa iz 7 zemalja: Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije, Mađarske, Ukrajine, Azerbajdžana.

Natjecatelji su razvrstani u 3 dobne kategorija: A-seniori, B-juniori, C-ml. juniori, Natjecanje će se održati u ukupno 16 pojedinačnih disciplina u muškoj i isto toliko disciplina u ženskoj kategoriji. Svi pobjednici utrka u svim kategorijama biti će nagrađeni medaljama. Ukupni pobjednici po kategorijama A, B, C u muškoj i ženskoj konkurenciji biti će novčano nagrađeni.

I ove godine sudjelovanje su potvrdili neki od najjačih imena europskog plivanja, među kojima će mušku konkurenciju predvoditi olimpijac, svjetski rekorder i europski prvak Szebastian Szabo, a žensku višestruka olimpijka i osvajačica svjetskih i europskih medalja Zsuzsanna Jakabos.

Natjecanje je licencirano od strane HPS-a, uvršteno u HPS-ov kalendar natjecanja, te u potpunosti odgovara zahtjevanim FINA pravilima provedbe natjecanja. Gledateljima je dozvoljen ulazak.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist