Crna kronika

Ženi koja je mužu u kavu ubacila 10 apaurina određen istražni zatvor

Ženi koja je mužu u kavu ubacila 10 apaurina određen istražni zatvor

Zbog pokušaja ubojstva supruga, 43-godišnjakinji je sudac istrage odredio jednomjesečni istražni zatvor.
Naime, Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 43-godišnjakinje zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo protiv života i tijela ubojstvom u pokušaju iz članka 110. u vezi članka 34. stav 1. Kaznenog zakona.
-Postoji osnovana sumnja da je okrivljena 43-godišnjakinja 10. prosinca 2022. oko 9:10 sati, u stanu na području Metkovića, u namjeri da svog supruga liši života, pripremila mu napitak i u njega ubacila više tableta lijeka, a kada je suprug popio napitak te mu je pozlilo uslijed djelovanja lijeka, okrivljenica je pozvala hitnu pomoć pa je suprugu pružena liječnička pomoć – navodi se u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva.
Sudac istrage nadležnog suda odredio je istražni zatvor protiv okrivljenice u trajanju od mjesec dana zbog opasnosti da će ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke (članak 123. stavak 1. toč. 2. Zakona o kaznenom postupku) i opasnosti da će dovršiti pokušano kazneno djelo ili počiniti drugo teže kazneno djelo (članak 123. stavak 1. toč. 3. Zakona o kaznenom postupku).

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist