DuList IN

ŽELJKO NINIĆ U DUBROVNIKU Autor legendarnih dosjetki koje su nasmijavale generacije

ŽELJKO NINIĆ U DUBROVNIKU Autor legendarnih dosjetki koje su nasmijavale generacije

Nema osobe u regiji koja se 80-ih godina nije smijala recitirajući dosjetke Marinka Ćutuka iz legendarne Audicije o monologu ili recitaciji tužne priče o ‘Keruši i njenih sedam malih kučića’ ili one svima znane ‘Ja čet’ri sata čamim čekajući k’o budala…’.

Iza ovih riječi stoji Željko Ninčić, koautor prve i jedini autor kasnijih legendarnih Audicija, koje je kroz sve ove godine pogledalo više od 2.5 milijuna gledatelja, a samo u dvorani KD Vatroslav Lisinski predstava je rasprodana čak 40 puta.

Za ove predstave na kupnju ulaznica čekalo se satima u redu pred blagajnom, a generacije i generacije ljudi njegovi tekstovi nasmijali su do suza.

O fenomenu ovih predstava svjedoče i videozapisi na You Tube kanalu koji bilježe milijunske posjete isječcima s predstava koje već 30 godina neprekidno pune dvorane.

Premijerno, 22. ožujka, Željko Ninčić u Dubrovnik stiže kao Marinko Ćutuk (Ero s ovoga svijeta) i Veseli (Primi me), dva legendarna lika iz Audicije, s najnovijom predstavom Ero sa ovoga svijeta.

Koje su najnovije kletve, što ga danas čini neuroznim i čami li još uvijek čekajući saznat ćemo od Marinka dok će nas Veseli provesti kroz svoje komične pustolovine u BiH i dijaspori nakon što nije primljen na audiciji.

Ero sa ovoga svijeta urnebesna je komedija prepoznatljivog rukopisa Željka Ninčića koja će, vjerujemo, do suza nasmijati kako staru tako i neku novu publiku.

Predstavu Ero s ovoga svijeta možete pogledati 22. ožujka u dvorani Kino Sloboda s početkom u 19:30 sati.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist