Aktualno

[ŽELJE I OSVRTI] BOŽO LASIĆ Godina je bila naporna, ali Konavle idu prema naprijed

[ŽELJE I OSVRTI] BOŽO LASIĆ Godina je bila naporna, ali Konavle idu prema naprijed

Po čemu će pamtiti 2017. godinu i kakva su očekivanja za 2018. za DuList iznio je načelnik Općine Konavle Božo Lasić:

Godina je bila naporna i puna izazova. Bili su tu i izbori, nakon čega je nastupio mir i stvorili su se zajednički napori kako bi Konavle krenule prema naprijed. Kako sam kazao tada: ‘U pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi. To sam rekao i toga se držim. Čestitam mom protukandidatu na osvojenim glasovima (…)Obećao sam i bit ću načelnik svih Konavljana, bez obzira tko je za koga glasovao’.

Pokušavamo i dalje tako, zapravo oko toga nema velike filozofije. Duhovi su se smirili i sad to ide pomalo naprijed, radno. Imamo velike izazove za iduću godinu, nekoliko projekata koje smo započeli ove godine, vrlo značajnih. Počeli smo ulaz u Cavtat ove godine, kanalizaciju Gruda, pred dobivanjem i osiguranjem sredstava smo i za kanalizaciju u Moluntu. Ovih dana bismo trebali dobiti i dozvolu za reciklažno dvorište… Dakle, niz projekata.

Iduća godina će biti zaista puna izazova, a najveći izazov će biti oko sakupljanja otpada. Pokušavamo napokon dogovoriti i to da napokon krene i škola u Cavtatu. To su sve zadaće koje smo sebi zadali i mislim da ćemo ih uspjeti riješiti. Imamo mlade ljude koji su sad u općini, koji rade u suradnji sa starijima i iskusnijima i mislim da ćemo sve složiti kako treba. U svakom slučaju želim svim Konavokama i Konavljanima sretnu i uspješnu 2018. godinu.

Pročitajte još

[VIDEO/FOTO] ‘SA REGALA, IZ BURALA’ Modna revija nošnji i nakita Župe dubrovačke

Dulist

IZBRIŠITE IH Ove Android aplikacije kradu osobne i bankovne podatke!

Dulist

ZBOG POLUMARATONA Kuda sutra voze Libertasovi autobusi?

Dulist