Sport

ŽDRIJEB ZA EURO 2020. Hrvatska u skupini D, prva utakmica protiv Engleza!

ŽDRIJEB ZA EURO 2020. Hrvatska u skupini D, prva utakmica protiv Engleza!

U Bukureštu je održan ždrijeb Europskog nogometnog prvenstva. Na prvenstvu će nastupiti 24 reprezentacije, a posljednja četiri sudionika doznat ćemo nakon dodatnih kvalifikacija koje su na rasporedu u ožujku.

Hrvatska će na Euru 2020. godine igrati u skupini D s jednim od domaćina – Engleskom! Prvu utakmicu Hrvatska će igrati u nedjelju,14. lipnja protiv Engleske na legendarnom Wembleyju, piše Gol.hr.

U 2. kolu Hrvatska igra protiv Češke u Glasgowu na Hampden Parku u petak, 19. lipnja, dok u utorak, 23. lipnja Vatreni također u Glasgowu igraju s još nepoznatim protivnikom – pobjednikom play-offa C u Ligi nacija.

Posljednji protivnik Škoti, Srbi, Norvežani ili Izraelci

Četvrta reprezentacija u skupini D bit će pobjednik play-offa C Lige nacija, a tko će to biti saznat ćemo krajem ožujka. Sastat će se u jednoj polufinalnoj utakmici Škotska i Izrael te Norveška i Srbija, a tko u tom društvu bude najbolji, stići će u skupinu D Europskog prvenstva.

Ako Srbija prođe Škotsku, igrat će finale tog turnira na svom terenu. Ukoliko se Škoti probiju na Euro, Hrvatska će igrati protiv čak dva domaćina!

Više pročitajte ovdje.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

MEĐUNARODNI JUDO KUP Novih osam medalja za JK Konavle-Cavtat

Dulist

MATEJ PERAK PRVAK GRADA U ŠAHU Održano Otvoreno kadetsko prvenstvo

Dulist

Iva Oberan osvojila broncu na Grand Slamu u Dushanbeu!

Dulist