Crna kronika

Zbog “trave” pali Albanci i Bjelorus

Zbog "trave" pali Albanci i Bjelorus

Policija je nastavila s hvatanjem krijumčara drogama. Naime, nakon što su u srijedu javnost izvijesti o zapljeni skoro 80 kilograma 'skunka' u tri navrata na Karasovićima i Kleku, danas stiže novo priopćenje policije.

Ovog četvrtak,  2. kolovoza oko 13.30 sati su, prilikom ulazne granične kontrole na Karasovićima, pregledom osobnog vozila , talijanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljala 33-godišnja državljanka Albanije, policajci uočili zavarene sanduke uz stražnji branik vozila u kojima su se nalazili omoti marihuane.

U vozilu se nalazio i 41-godišnji državljanin Albanije koji je zajedno s 33-godišnjakinjom uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih dijela zlouporabe opojnih droga. Temeljem naloga suda obavljena je pretraga vozila kojom prilikom je pronađeno 25 omota s ukupno 24,191 kg marihuane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, državljani Albanije su predani pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Istog dana, samo u Zaton Dolima 'pao' je i Bjelorus. Naime, u 17.45 sati izlaznoj graničnoj kontroli na Zaton Dolima pristupilo je osobno vozilo crnogorskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 31-godišnji državljanin Bjelorusije.

Prilikom granične kontrole, uz korištenje policijskog psa, u vozilu je detektirana prisutnost opojne droge, nakon čega je pronađena manja količina marihuane. Državljanin Bjelorusije je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Slijedi detaljna pretraga vozila.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist