Aktualno

“Zbog nestanka struje u Dubrovniku zovite Zagreb!”

Budući da određeni dijelovi Dubrovnika tijekom jutra nisu imali struje, kontaktirali smo Elektrojug, kako bismo dobili više informacija te kako bismo zatim izvjestili građane.

Nakon nekoliko pokušaja zvanja na telefon, koji je očekivano zbog zanimanja građana bio zauzet, uspjeli smo dobiti službu popravaka te smo se, kao i uvijek, predstavili.

Djelatnik s druge strane linije zatim nas je uputio na glasnogovornika HEP-a u Zagrebu (?!). Na naš upit zašto je zbog nestanka struje u Dubrovniku potrebno kontaktirati Zagreb, djelatnik nas je upitao jesmo li možda građanin kojem je nestalo struje ili zovemo službeno.

Kad smo mu rekli da je i u zgradi gdje je smještena naša redakcija nestalo struje, ponovio nam je da moramo zvati glasnogovornika u Zagreb. Međutim, upozorio nas je da malo pričekamo, jer se izvještaj za Zagreb tek piše.

Eto, kako bismo dobili službeni odgovor zašto je jutros dolazilo do prekida opskrbom električnom energijom u Dubrovniku izvjestit će nas glasnogovornik iz Zagreba.

Pročitajte još

DVIJE GODINE NAKON ZAKLJUČENOG STEČAJA Vlahušić prodaje bivši King Richard’s Pub

Andrea Falkoni Račić

HOĆE LI POPUNJENOST BITI BOLJA NEGO LANI? Ovi dubrovački hoteli ostaju otvoreni tijekom zimskih mjeseci

Iva Dedo

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija