DuList IN

‘ZBOG ESKALACIJE KORONAVIRUSA’ Opet se odgađa Konovizija, održat će se krajem travnja

'ZBOG ESKALACIJE KORONAVIRUSA' Opet se odgađa Konovizija, održat će se krajem travnja

Zbog epidemiološke situacije i zabrinjavajuće eskalacije koronavirusa na području Konavala, Konovizija se još jednom odgađa pa će 16 predstavnika konavoskih mjesta i gostujućih Mlina u Domu kulture u Čilipima umjesto 9. travnja nastupiti tri tjedna kasnije – 30. travnja 2021. s početkom u 20 sati.

-U trenucima kada se broj zaraženih u Hrvatskoj konstantno smanjuje, i kada smo se svi trebali početi pripremati za nadolazeću turističku sezonu, došlo je do neočekivanog i izuzetno zabrinjavajućeg porasta broja zaraženih koronavirusom na području Konavala. Iako je do 9. travnja, kada je bila zakazana Konovizija, ostalo još sedam tjedana bit će potrebno neko vrijeme dok se situacija smiri i stabilizira, a o ozbiljnosti situacije najbolje govori podatak da se i škole i vrtići zatvaraju na određeno vrijeme. S obzirom na to da u ovim trenucima svi moramo biti odgovorni i odigrati svoju ulogu u smirivanju situacije kako bi nam se životi što prije vratili u normalu, procijenili smo da je odgoda za kraj travnja jedino ispravno rješenje. Želja nam je održati Konoviziju, nastaviti započetu tradiciju i našim gledateljima donijeti malo zabave, ali od početka se držimo vodiljom da će se Konovizija 2021 održati samo ako svima možemo jamčiti sigurnost jer se sa zdravljem se ne možemo, ne smijemo i nemamo pravo kockati. Iako je Konovizija po mnogima najzabavniji konavoski događaj, zdravlje i sigurnost su ispred svega, pa tako i Konovizije – istaknuli su organizatori.

Podsjetimo, Konovizija je prvotno trebala biti održana 12. veljače, ali je zbog epidemioloških mjera odgođena za početak travnja. Promjenom datuma Konovizije, još jednom se mijenjaju i datumi početka predstavljanja kandidata te izvlačenja redoslijeda nastupa.

-Na našim društvenim mrežama (YouTube, Facebook i Instagram) predstavljanje kandidata Konovizije 2021 tako počinje u ponedjeljak 22. ožujka 2021., dok će se izvlačenje redoslijeda nastupa održati uživo na našoj web stranici u petak16. travnja u 20 sati – navode.

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist