Crna kronika

ZBOG BUKE U KAFIĆU Muškarcu koji je čekićem udario dvije osobe određen istražni zatvor

sud bomba policija 5

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 55-godišnjaka koji je u mjestu Gabela Polje udario čekićem dvije osobe. Naime, ŽDO je u utorak donio rješenje o provođenju istrage protiv državljanina Republike Hrvatske (1968.) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju, s kaznenim djelom teške tjelesne ozljede.

-Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 55-godišnjak 25. veljače 2024., oko 01:00 sat, u mjestu Gabela Polje (Bosna i Hercegovina), u namjeri da liši života državljanina Republike Hrvatske (2001.) udario ga alatom više puta u predjelu glave, kao i da je u daljnjem napadu udario alatom državljanina Republike Hrvatske (2005.) u predjelu šake nanijevši mu tešku tjelesnu ozljedu – navode na svojim stranicama.

Sudac istrage nadležnog Županijskog suda u Dubrovniku odredio je istražni zatvor protiv okrivljenog 55-godišnjaka, u trajanju od mjesec dana, zbog osobite okolnosti koje upućuju na opasnost od ponavljanja kaznenog djela.

Pročitajte još

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist

Državljanin BiH (36) vozio s 3 promila alkohola

Dulist

Vozio po Lastovu alkoholiziran i pod utjecajem droga

Dulist