Grad

Zbog asfaltiranja se zatvara dio ulice Od Gaja!

Zbog asfaltiranja se zatvara dio ulice Od Gaja!

Zbog radova asfaltiranja zatvara se za promet vozila dio ulice Od Gaja. Naime, Grad Dubrovnik sutra, 10. siječnja 2024., kreće s radovima obnove asfalta dijela ceste ulice Od Gaja u Gružu i to na potezu od križanja s Ulicom generala Janka Bobetka do križanja s Ulicom Padre Perice, ukupne površine 3000 metara četvornih.
-Mole se stanari ovog predjela da sklone parkirana vozila s aktivnog dijela gradilišta. Radovi će početi od petog nebodera kako bi se, sukladno dinamici zahvata čije je predviđeno trajanje 30 kalendarskih dana, cesta kroz naselje mogla što duže koristiti. Hitnim službama u slučaju potrebe u svakom će trenutku biti omogućen prilaz – ističi iz Grada Dubrovnika.
Sa stanarima je dogovoreno kako će se u poslijepodnevnim satima, kada gradilište ne bude aktivno, moći privremeno parkirati automobile, koje su dužni skloniti ujutro do početka radova.
Radove izvodi tvrtka Dubrovnik Ceste d.d., uz stručni nadzor tvrtke Adria Tehno j.d.o.o. Ugovoreni iznos investicije je 118.980,70 eura, bez PDV-a.

Zbog asfaltiranja se zatvara dio ulice Od Gaja!

Pročitajte još

Izrađuje se Plan pripravnosti i upravljanja rizicima za povijesnu jezgru vrijedan 75 tisuća eura

Dulist

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje do petka

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist