Zanimljivosti

Završni maškarani vikend

Završni maškarani vikend

Uoči posljednjeg karnevalskog vikenda najavljujemo nastavak Dubrovačkih maškaranih festa nizom atraktivnih programa namijenjenih svim uzrastima.

U organizaciji udruge Dubrovnik Fest u subotu će se održati Maškarana regata ispred Lokruma od 11 do 13 sati, koja je zbog vremenske nepogode odgođena prošli vikend. Na regati sudjeluju dubrovačke i splitske maškarane posade, pa će sutra u akvatoriju ispred Grada doživjeti jednu od rijetkih zimskih regata.

U večernjim satima također sutra  u hotelu Libertas Rixos održava se „Festival zabavne glazbe“ i „Kapetanski bal pod maskama“ s početkom u 20 sati. Na Festivalu nastupa 16 sastava s novim pjesmama. Nakon prvog dijela od 8 izvedenih karnevalskih pjesama kao gosti večeri nastupit će Albanski nacionalni cirkus. Nakon drugog dijela Festivala slijedi dodjela plaketa i Disco Inferno Band koji nas oko 21.30 sati uvodi u Kapetanski maškarani bal uz grupu Amadeus i repertoar popularne glazbe 70tih i 80tih.

Tijekom Kapetanskog maškaranog bala bit će prikazan film o maškaranoj regati i dodjela pehara najboljim posadama i izbor najboljih maski. Nagrade za najbolje maske su sedmodnevno krstarenje kompanije MSC, vikend u hotelu Atrium u Splitu, vikend u hotelu Saraj u Sarajevu, vikend u hotelu Dubrovnik u Zagrebu, večera u restoranu Lalezar i Spa dan u hotelu Libertas Rixos. Ulaz s konzumacijom i rezervacijom stola za subotnji program Festivala zabavne glazbe i Kapetanskog maškaranog bala je 80 kn.
 

KREĆE DUBROVAČKI KARNEVO!!!!
Četiri dana dubrovačkog karnevala započinju također u subotu posebnom maškaranom zabavom. Na klizalištu u Gospinom polju od 16 sati organizira se Maškarani Ice Teen Party s besplatnim klizaljkama za sve maškarane posjetitelje i uz nastup Djevojačkog zbora Amorette s voditeljicom prof. Majom Marušić, djevojkama koje su se plasirale na natjecanje HRT -a "Do posljednjeg zbora". Za sve koji zažele, naša "putujuća šminkerica" bit  će također s veselom družbom maškaranom na klizalištu. Neka Vas prigodno uresi!
I ove godine Art radionica Lazareti, pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika i TZ grada organizira program za djecu pod nazivom „Maškarani bal za djecu i roditelje“. Dođite u nedjelju u 14 sati kraj velike Onofrijeve fontane gdje započinje povorka preko Straduna i nastavlja se programom u Lazaretima u 15 sati. Djecu očekuju sokovi i krafeni, a za dobro raspoloženje pobrinuti će se prijatelji iz Vrtuljak kluba i maškarani DJ. Ulaz je besplatan.

 
 

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist