Sport

ZAVRŠETAK 36. LIGE Marinkolor pobjednici, podijeljene medalje

36 prvenstvo judo 3

Pobjednik 36. prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu je ekipa Marinkolor u sastavu Josip Martinović (kapetan ekipe), Joško Martinović, Marino Radić, Barbara Vlahović i Marko Venier, koji je sa stopostotnim učinkom (50 pobjeda/50 susreta) najuspješniji pojedinac prvenstva.

Drugo mjesto na ovom prvenstvu osvojila je ekipa Osnovne škole Cavtat – Konavljanin koja je nastupala u sastavu (Mirko Prpić (kapetan ekipe), Jurica Prpić, Matej Butigan, Miho Kolić, Nikola Rodić, Robert Tothorti i Vedran Đurđević, koji je s učinkom 43 od 51 drugi na listi najuspješnijih igrača prvenstva).

Treće mjesto na ovom prvenstvu osvojila je ekipa Dr. Čolić pod vodstvom Mladena Čolića (kapetan ekipe) a igrali su i Dario Petković, Branko Golik, Marinko Matulović, Filip Mikulić i Ilija Moretić.

Milo Stražičić (ekipa Kliševo) je s 41 pobjedom iz 51 susreta treći po uspješnosti, Filip Mikulić (Dr. Čolić) četvrti (40 pobjeda/13 poraza), Jurica Prpić (OŠ Cavtat Konavljanin) peti (38 pobjeda/18 poraza)… Vedran Đurđević i Jurica Prpić (OŠ Cavtat Konavljanin) su najuspješniji par prvenstva.

Medalje najuspješnijima ekipama dodjeljene su na svečanosti u hotelu Ivka, gdje je uz druženje i večeru napravljen radni sastanak s kojim je zaključeno 36. prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu a ujedno i predstavljen radni nacrt 37. prvenstva koje bi trebalo početi sredinom listopada ove godine.

 

 

Pročitajte još

[FOTO] FINALE ZA PRVAKA Košarkašice Raguse izjednačile rezultat s Trešnjevkom

Dulist

DRUGI PUT U POVIJESTI Jugaši pobjednici LEN Euro kupa!

Dulist

KUP JADRANA Osam medalja za Judo klub Fortitudo

Dulist