Aktualno

Zatvoren Most, otkazan let za Zagreb

Most dr. Franja Tuđmana

Bura je opet zatvorila Most dr- Franja Tuđmana. Jutros od 8 sati sav promet iz smjera Mokošice odvija se preko Brgata, jer kao što smo pisali, promet kroz Sustjepan još uvijek nije u potpunosti uspostavljen.

Otkazan je let zrakoplova iz Zagreba, koji je u Zračnu luku Dubrovnik trebao sletjeti u 12.50. To ujedno znači da je otkazan i let za Zagreb, inače zakazan za 13.25. 

Puše jak sjeveroistočni vjetar 20-40 čvorova, koji će postupno oslabiti na 4-14, na otvorenom moru do 24 čvora, te na otvorenom moru okretati na sjeverni i sjevernozapadni. More 4-5, na otvorenom je moguće čak i 6, smirivat će se na 3-4, na krajnjem jugu će se zadržati 4-5. Vidljivost 20 km.
 
Promjenljivo oblačno, mjestimice kiša, pljusak i grmljavina, uglavnom samo na krajnjem jugu, očekuje se postupno razvedravanje, najprije na sjeveru područja.  
 
Brod „Porozina“ za Lopud i Suđurađ nije isplovio iz Dubrovnika. Nije isplovio ni brod iz Ubli za Vela luku, Hvar i Split.
 
Snijeg koji je sinoć pao u Konavlima intervencijom JVP Konavle i Dubrovnik cesta očišćen je pa su ceste prohodne.
 
Županijski centar 112 Dubrovnik jučer u popodnevnim satima zabilježio je i jedan let helikoptera HRZ-a na zahtjev Opće bolnice Dubrovnik. Riječ je o medicinskom prijevozu na relaciji za KBC Split.

Pročitajte još

[VIDEO/FOTO] ‘SA REGALA, IZ BURALA’ Modna revija nošnji i nakita Župe dubrovačke

Dulist

IZBRIŠITE IH Ove Android aplikacije kradu osobne i bankovne podatke!

Dulist

ZBOG POLUMARATONA Kuda sutra voze Libertasovi autobusi?

Dulist