Vaše vijesti

ZAŠTO NE PLOVI POSTIRA? Linija je u prekidu, a nevremenu nema ni traga

ZAŠTO NE PLOVI POSTIRA? Linija je u prekidu, a nevremenu nema ni traga

Brodska linija 807 Šipan – Lopud – Koločep – Dubrovnik je u prekidu. O tome nas je jutros obavijestila jedna stanovnica Kalamote koju je ova vijest nemalo iznenadila kad je s malenom kćeri na mulu otoka uzaludno čekala dolazak broda. Koji je razlog ovome upitali smo brodara Jadroliniju, no u trenutku pisanja članka njihov odgovor na našu adresu još nije stigao. U međuvremenu, prenosimo pismo naše otočke sugrađanke.

‘Ovako je jutros izgledalo naš odlazak u grad. Moja kćer koja pohađa vrtić u gradu (s obzirom što ga nemamo na Kalamoti) i ja spremamo se rano da bi stigle na Postiru. Slučajno smo saznali da je napisano na Jadrolinijinoj stranici da je linija Postire u prekidu za datum 16. 10. 2020.

U Donjemu Čelu na mulu je jutros bilo nekih dvadesetak ljudi koji su trebali ići u grad. Što u spenzu, što u školu, bolnicu itd. Smatramo da možemo očekivati da će nam stići zamjenski brod. Pogotovo zato jer smo već jučer bili odsječeni od kopna radi nevremena. Čekamo i čekamo, ali nema niti jedan brod na vidiku. Jadrolinija Dubrovnik + Jadrolinija Rijeka ne javljaju se u 06:45 sati ujutro zato jer očito smatraju da im tada nitko ne treba?! Saznamo također da je linija koju inače vozi brod Europa za Gornje Čelo također u prekidu zato jer su sinoć javili da radi vremenskih neprilika neće moći voziti. Pitam se jutros – koje vremenske neprilike?! Jutros nema kiše, nema vjetra – čak je jedan od onih lijepih jesenskih dana. Razumijem da se može dogoditi da je brod u kvaru ili da se možda nešto drugo dogodilo, no ne razumijem kako agencija Jadrolinije nije u stanju apsolutno nikoga informirati o stanju niti o zamjenskom brodu kojeg naravno nema.

Hvala Jadroliniji što su tako brižni prema stanovnicima otoka’, zaključila je ova stanovnica Kalamote.

ZAŠTO NE PLOVI POSTIRA? Linija je u prekidu, a nevremenu nema ni traga

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist