Vaše vijesti

ZAŠTO NE PLOVI POSTIRA? Linija je u prekidu, a nevremenu nema ni traga

Brodska linija 807 Šipan – Lopud – Koločep – Dubrovnik je u prekidu. O tome nas je jutros obavijestila jedna stanovnica Kalamote koju je ova vijest nemalo iznenadila kad je s malenom kćeri na mulu otoka uzaludno čekala dolazak broda. Koji je razlog ovome upitali smo brodara Jadroliniju, no u trenutku pisanja članka njihov odgovor na našu adresu još nije stigao. U međuvremenu, prenosimo pismo naše otočke sugrađanke.

‘Ovako je jutros izgledalo naš odlazak u grad. Moja kćer koja pohađa vrtić u gradu (s obzirom što ga nemamo na Kalamoti) i ja spremamo se rano da bi stigle na Postiru. Slučajno smo saznali da je napisano na Jadrolinijinoj stranici da je linija Postire u prekidu za datum 16. 10. 2020.

U Donjemu Čelu na mulu je jutros bilo nekih dvadesetak ljudi koji su trebali ići u grad. Što u spenzu, što u školu, bolnicu itd. Smatramo da možemo očekivati da će nam stići zamjenski brod. Pogotovo zato jer smo već jučer bili odsječeni od kopna radi nevremena. Čekamo i čekamo, ali nema niti jedan brod na vidiku. Jadrolinija Dubrovnik + Jadrolinija Rijeka ne javljaju se u 06:45 sati ujutro zato jer očito smatraju da im tada nitko ne treba?! Saznamo također da je linija koju inače vozi brod Europa za Gornje Čelo također u prekidu zato jer su sinoć javili da radi vremenskih neprilika neće moći voziti. Pitam se jutros – koje vremenske neprilike?! Jutros nema kiše, nema vjetra – čak je jedan od onih lijepih jesenskih dana. Razumijem da se može dogoditi da je brod u kvaru ili da se možda nešto drugo dogodilo, no ne razumijem kako agencija Jadrolinije nije u stanju apsolutno nikoga informirati o stanju niti o zamjenskom brodu kojeg naravno nema.

Hvala Jadroliniji što su tako brižni prema stanovnicima otoka’, zaključila je ova stanovnica Kalamote.

Pročitajte još

MARKO-MIŠO MUJAN Ministre, od Rijeke dubrovačke, malo morgen

Dulist

UZ DAN KRAJOBRAZA O njemu u našem gradu ispjevani su bezvremenski stihovi

Dulist

ZA JELIN KORAK Pomozimo našoj sugrađanki na putu ka ozdravljenju!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija