DuList PROMO

Zanima vas što nose žene koje su uvijek u trendu? I što odjenuti slijedeći aktualne trendove?

Zanima vas što nose žene koje su uvijek u trendu? I što odjenuti slijedeći aktualne trendove?
Zanima vas što nose žene koje su uvijek u trendu? I što odjenuti slijedeći aktualne trendove?

Uz pouzdani par čizama i solidnu kolekciju pletenih haljina, najbolji način za osvajanje zimske mode jest kombiniranje zabavnih modnih dodataka.

Zanima vas što trebate odabrati iz aktualnih trendova ove sezone?
Svakih nekoliko mjeseci osvane neki novi trend koji preplavi portale i Instagram profile najutjecajnijih influencerica, no to ne znači da ih sve morate prihvatiti.
Baš zato za vas smo kreirali listu top 5 trendova koji će biti u modi 2022. godine.
Na prvom mjestu su hoodice koje će se i dalje nositi ispod sakoa, a na drugom romantični boho dezeni u kojima prevladavaju cvjetovi.
Nosit će se i kombinacije u bojama koje na prvu uopće ne idu zajedno. Primjer takvog “sudara” boja jest kombinacija crvene i ljubičaste.
Na četvrtom su mjestu robusne čizme ultra debelih potplata military stila ili uske koje se navlače na nogu i dosežu do pola lista, a trend koji je na petom mjestu, a koji će se također zadržati, jesu robusne loaferice. Kombinirajte ih sa širokim trapericama ili hlačama koje se šire u lagani trapez.
Sviđa nam se što će i 2022. biti obilježena pomaknutim granicama po pitanju kombiniranja odjevnih predmeta i što će biti turbo udobna. A sigurni smo da ćete u moru prijedloga na https://answear.hr/k/zene/odjeca pronaći baš one odjevne predmete koji će vam pomoći da zakoračite u svijet modne igre i pokažete svoje raspoloženje i karakter, zar ne?
Zanima vas što nose žene koje su uvijek u trendu? I što odjenuti slijedeći aktualne trendove?
Što nose trendi odjevene žene i koje dodatke odabrati?
Svaka trendi odjevena žena ima dobar fini kaput i kratku pletenu vesticu u bež boji ili s dezenom cvjetova.
Takve vestice su nježne, praktične i turbo trendi, a super ćete izgledati u njima makar ih nosili tijekom Zoom sastanka dok na sebi još uvijek imate donji dio pidžame (ne treba vam biti neugodno, svi iskorištavamo činjenicu da nam se vidi samo gornji dio tijela). Ispod vestice obucite usku dolčevitu ili body, a kombinirajte je s trapez-hlačama.
U modi su i bohemian i boho stil, cvjetni uzorci, nespojive kombinacije. Baš zato će vas odvažne kombinacije boja, patchwork uzoraka, vezova, ukrasa i iznenađujući dizajn brenda Desigual oduševiti i potaknuti osjećaj veselja u svakoj osobi koja vas vidi u njihovom dizajnu. Vesela pletenina, patchwork kaputi, statement šareni modni dodaci… pogledajte ih sve na https://answear.hr/m/desigual.
Iskoristite činjenicu da su u modi zaista različiti modeli čizama i gležnjača. Osim popularnih Martensica na vezanje, nose se i robusne čizme debelih potplata na navlačenje, elegantne čizme do koljena s potpeticom ili bez nje, gležnjače na malu petu, kaubojke… od glatke, sjajne, brušene kože, s detaljima, vezom, minimalističke. Koji god model čizama vam padne na pamet – vrlo vjerojatno bit će u modi.
Ove godine, međutim, čini se da su stari favoriti poput mikro torbica, šoping-torbi, šešira i beretki zasjenjeni novim trendom. Riječ je o torbama od mekanog i umjetnog krzna koje su postale sezonski must-have – iako su možda totalno nepraktične, one izgledaju odlično.
U modi su i torbe koje smo svi nosili ranih 2000-ih, u obliku polukruga s kratkim remenom. U takvoj torbici nosit ćete samo ono što vam je nužno. Izaberite je u kojoj god boji želite, samo neka bude sjajna i od tvrde kože.
I kod novčanika dolazi do manjih promjena. Kako se smanjuju torbe, tako više nema mjesta za goleme, teške novčanike. U modi su manji preklopni novčanici i malecke torbice u kojima ima mjesta samo za par kartica, osobnu iskaznicu, nekoliko presavijenih novčanica i nešto kovanica. Čini nam se da će trend opstati jer kad jednom shvatite da nema smisla čuvati prastare račune u novčaniku i gomilati sitniš, teško da ćete se htjeti vratiti velikim novčanicima. Ako vas zanima gdje pogledati ponudu novčanika, predlažemo da bacite pogled na stranicu ženski novčanici na aswear.hr.

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist