Aktualno

Zamjenica gradonačelnika primila je bend iz Bad Homburga

jelka tepsic bad homburg

Zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić i zamjenik pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su članove mladog benda Skool Fighters iz prijateljskog grada Bad Homburga i njihove mentore.

Oni su proteklih nekoliko dana boravili u Dubrovniku, u okviru projekta razmjene mladih gradova prijatelja. U pravilu, svake godine jedan mladi bend iz Njemačke dolazi na gostovanje u Dubrovnik, uglavnom na završni Forum mladih Grada Dubrovnika. Tako su i ovogodišnji gosti nastupili u petak na taraci Revelina, gdje je održana priredba ‘Gotovo je, gotovo!’, a domaćini su im bili mladi dubrovački band Rock Palace.

Zamjenica Tepšić zahvalila im je na dolasku i nastavku suradnje između dva grada, a gosti su prenijeli svoje zadovoljstvo boravkom i nastupom u našem gradu te najavili uzvratni posjet dubrovačkog benda. Tako će dubrovački Rock Palace Bend krajem kolovoza gostovati na Festivalu mladih Laternenfest u Bad Homburgu. Na taj se način nastavlja dugogodišnja suradnja gradova prijatelja kroz razmjenu mladih.

Pročitajte još

ŠEST SATI KASNIJE ‘Oliver’ uplovio u Velu Luku

Dulist

NOVI DETALJI S ‘OLIVERA’ Još pluta, na brodu 340 ljudi

Dulist

OŠ LAPAD POSTAJE OŠ IVA DULČIĆA? Pokrenuta peticija zbog promjene naziva škole

Dulist