Crna kronika

Zajedničkim radom policija u roku jednog dana uhitila počinitelja tri krađe!

mup policija03

U srijedu, 19. travnja, policijskim službenicima u Policijskoj postaji Metković 47-godišnjak je prijavio krađu ručne motorne kosilice, osobne iskaznice, bankovne kartice i službene iskaznice, sve na ime prijavitelja, iz prizemlja svoje kuće u Otrić Seocima. Materijalna šteta otuđenih predmeta procjenjena je na 330 eura.

Potom je jučer, 20. travnja, policijskim službenicima Policijske postaje Ploče 60-godišnjak prijavio krađu motorne pile, vrijednosti oko 200 eura, iz otvorene garaže u Staševici.
Nakon njega, u Policijsku postaju Ploče pristupio je 44-godišnjak koji je prijavio krađu ručnog analognog sata vrijednosti oko 200 eura koji se nalazio u nezaključanom ormariću na njegovom radnom mjestu.

Kriminalističkim istraživanjem, kojeg su zajednički proveli policijski službenici Policijske postaje Ploče i Policijske postaje Metković, već jučer je pronađen počinitelj navedene serije krađa.

Radi se o 51-godišnjaku, koji je od prije poznat policiji zbog sličnih kaznenih djela i on je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, kazneno prijavljen za sva tri kaznena djela krađe podnošenjem kaznene prijave u redovnoj zakonskoj proceduri.

Pročitajte još

[VIDEO] STIGLA I POMOĆ IZ ZRAKA Stjepan Simović: Zaustavili smo ga, nema više širenja požara

Dulist

Stižu dva kanadera, zatvorena magistrala

Dulist

Požar poviše Grada! Vatra se opasno približila Zlatnom potoku

Dulist