Vaše vijesti

ZAHVALA NAŠIM LIJEČNICIMA ‘Niti jednom nisam osjetila nervozu, oduševili su me profesionalnošću i toplim riječima!’

Naša sugrađanka, gospođa Jadranka Dabrović, javila nam se na redakcijski e-mail kako bi uputila javnu pohvalu mladim liječnicima i medicinskom osoblju na hitnom prijemu u Dubrovniku.

-Obraćam Vam se kako bih uputila pohvalu, iako se stalno po medijima piše loše zapravo kritično o medicini u RH. 10. ožujka osjećala sam se jako loše, a nedavno sam prebolila koronu. Teško sam disala, bol u prsima, vrtoglavica… I pošla sam, u strahu, na Hitni prijem. I tada započinje ono što me iznenadilo. Čim sam se javila bila sam primljena, sve se odvijalo brzo, profesionalno i nadasve ljubazno. Prostorija je bila puna bolesnika, a niti jednog momenta nisam osjetila nervozu liječnika niti medicinskog osoblja, iako su stalno dovodili nove bolesnike. Ostala sam 4 sata u stalnoj obradi svega što im je bilo sumnjivo. Na kraju je sve bilo u redu zahvaljujući brzoj reakciji divnih mladih liječnika i medicinskog osoblja koji su me svojom profesionalnošću i toplim riječima mene oduševili i na čemu im velika HVALA – napisala je.

Pročitajte još

UDRUGA DIVLJA LIGA VATERPOLO ‘Odvaljena oznaka kupališta Biskupija’

Dulist

Obalila se pala u Trstenome. Pripada T-Comu, mještani apeliraju, odgovora – nema!

Dulist

S obje strane vrata dubrovačke ginekologije i rodilišta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija