Vaše vijesti

UDRUGA DIVLJA LIGA VATERPOLO ‘Odvaljena oznaka kupališta Biskupija’

UDRUGA DIVLJA LIGA VATERPOLO 'Odvaljena oznaka kupališta Biskupija'

Predstavnik Udruge ‘Divlja liga vaterpolo’ Igor Legaz poslao je pismo medijima u kojem ističe kako je odvaljena oznaka kupališta Biskupija u Svetom Jakovu.

Donosimo ga u nastavku.

‘Prije 5 godina, Grad Dubrovnik je izdvojio znatna sredstva iz gradskog proračuna da se uredi javno kupalište Biskupija u Svetom Jakovu. Do kupališta Biskupija vode javne skale s puta Vlaha Bukovca, a na vrhu skala su vrata bez ključanice, tako da je kupalište svakome uvijek dostupno. Međutim, većina kupača, osobito stranci, čak i kada provjere da zatvorena vrata nisu zaključana, misle da su skale privatne, pa vrlo rijetki pođu do kupalište Biskupija.

Iz tog razloga, kako bi svaki potencijalni kupač bio upoznat da se iza zatvorenih, ali uvijek otključanih vrata, nalaze javne skale do kupališta Biskupija, Grad Dubrovnik je (novcem svih nas građana) platio izradu oznake, koja je početkom ovog mjeseca, postavljena pokraj tih vrata.

Međutim, jučer su prolaznici uočili da je oznaka kupališta ‘nestala’, kao da je netko silno želio da na kupalište Biskupija, dolaze samo oni koji znaju da su skale koje vode do mora javne, a takvih ljudi je vrlo malo.’
Foto : Privatna arhiva

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist