DuList IN

ZABAVA ZA SVE GENERACIJE City Games i ovog ljeta stižu u Zaton!

ZABAVA ZA SVE GENERACIJE City Games i ovog ljeta stižu u Zaton!

City Games i ovog ljeta stižu u Zaton, a ove se igre za sve generacije u ovom mjestu igraju već osmu godinu za redom. Kako navode organizatori, prilika je to ekipama s juga Hrvatske da se zabave i ujedno izbore prolazak u daljnji tijek natjecanja.
Ovaj sportsko-zabavni spektakl, inačica nadaleko poznatih Igara bez granica, održat će se 25. lipnja u Zatonu, na rivi, s početkom u 19:30 sati u organizaciji Udruge Aktivac i agencije Adria events, a pod pokroviteljstvom Turističke zajednica grada Dubrovnika. Izazovne igre čekaju na hrabre ekipe sastavljene od šest članova, od čega moraju biti minimalno dvije predstavnice nježnijeg spola.

Ove godine City Games poprimaju novo ruho s potpuno novom scenografijom i brojnim iznenađenjima kako za natjecateljske ekipe, tako i za publiku.
Za uvodni program u Zatonu pripremljene su Junior City Games u kojem će se natjecati najmlađa skupina od 10 – 14 godina, nakon čega će svoje snage odmjeriti ekipe iz Dubrovačko–neretvanske županije koje na igrama predstavljaju svoje gradove. Svi oni nadmetat će se u modernim inačicama tradicionalnih igara kao što su leteći vaterpolo, morska košarka, spašavanje turistkinje, utrka bačvi, pršut, vino i veslo. Pobjednici igara u Zatonu natjecanje nastavljaju na otoku Čiovu 8. kolovoza.
-Pozivamo sportaše, ali i rekreativce i ljubitelje dobre zabave da se prijave i predstave svoj grad na igrama. Uz nešto spretnosti i timskog rada možda će se naći i u finalu te tako predstavljati svoju zemlju. Svakako dođite navijati za svoju ekipu i tako im pomognite na putu do pobjede! – poziva inicijator i direktor projekta Miroslav Krzyk.

O popularnosti igara govore brojke koje nas očekuju u ovoj sezoni, 34 različite lokacije u više zemalja, više od 150 prijavljenih ekipa te 50 tisuća gledatelja, koji će na sportskim terenima uživo pratiti City Games natjecanje.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist