Grad

ZA VIKEND U GRADU U fokusu OFEL-a odgovorno korporativno upravljanje i održivost

ofel glavna

Dvanaestu godinu zaredom konferencija OFEL postaje središte znanstvene i stručne misli iz područja ekonomije, menadžmenta i poduzetništva. Ovogodišnje izdanje međunarodne znanstvene konferencije okupit će stotinjak istaknutih znanstvenika i stručnjaka iz regije i svijeta. OFEL 2024 održava se u Dubrovniku 5. i 6. travnja na temu ‘ESG Evolution: Charting the Path to Responsible Governance’, s fokusom na položaj i ulogu odgovornog korporativnog upravljanja i održivosti. Domaćini konferencije su CIRU – Centar za istraživanje i razvoj upravljanja, ESD – Economic and Social Development i Sveučilište u Dubrovniku.

Ključni govornici ovogodišnje konferencije su: profesor Emanuel Said, dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta na Malti i profesorica Ana Jolović, s litavskog ISM Sveučilišta menadžmenta i ekonomije. Svoja izlaganja će imati i profesori Darko Tipurić, predsjednik Hrvatskog društva ekonomista i pročelnik Katedre za organizaciju i menadžment zagrebačkoga Ekonomskog fakulteta i dr. sc. Antonija Buljan, predsjednica organizacijskog odbora OFEL konferencije.

Program konferencije sastoji se također i od niza paralelnih sesija na kojima će biti predstavljeni pomno odabrani znanstveni radovi koji zadovoljavaju kriterije međunarodnih standarda objavljivanja. Posebnu pozornost izaziva panel rasprava o povezanosti inovativnih poduzeća s konceptom održivosti na kojoj će sudjelovati eksperti: docent Radoslav Barišić, dr.sc. Anita Knezović, Stephany E. Trpkov, Tomislav Vuić i Zlatko Žuro.

Partneri na ovoj konferenciji su Hrvatsko društvo ekonomista i MBA Alumni udruga Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Pročitajte još

POHVALNA AKCIJA ŽUPE SV MIHAJLA Kupljen prijeko potreban uređaj za rano otkrivanje autizma

Dulist

Franković poručio diplomantima RIT-a: ‘Budite blagi prema ljudima oko sebe pa će vam se tako i vratiti’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist