Aktualno

Za učenike su besplatni abonamenti, ali ih treba produžiti!

libertas pokaz02

S prvim danom 2024. godine svi učenici osnovnih i srednjih škola područja Grada Dubrovnika ostvarit će pravo na besplatan mjesečni pokaz. Troškove pokriva Grad Dubrovnik koji je sredstva osigurao u proračunu.
– Učenici koji do sada nisu koristili javni gradski prijevoz, odnosno nisu imali pokaz, svoje pravo mogu ostvariti popunjavanjem obrasca na web stranici ili ispunjavanjem Zahtjeva za izradu pokazne karte na jednom od naših prodajnih mjesta. Učenici koji već imaju učeničke abonamente, od 2. siječnja 2024. godine prilikom produljivanja pokaza neće plaćati ništa. Iznimno, ako se učenik iz nekog razloga ne nalazi na već ranije dostavljenom popisu škole, potrebno je izvaditi odgovarajuću potvrdu matične škole – objašnjavaju iz Libertasa.
Ako učenik iz nekog razlog, dodaju, zahtjeva promjenu pokaza/plastike (zbog promjene fotografije, adrese ili sl.), tada je izradu novog pokaza/plastike dužan platiti po cijeni iz cjenika, ‘punjenje’ istog za tekući mjesec bit će jako je ranije navedeno besplatno za učenika.

Pročitajte još

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist

BIZARNE PRITUŽBE NA MATURI ‘Nisam pročitao djelo, ali dajte mi bod’

Dulist