Aktualno

ZA SVE JE KRIV KANAL Dubrovkinja umalo nastradala pred ulazom u Opću bolnicu

ZA SVE JE KRIV KANAL Dubrovkinja umalo nastradala pred ulazom u Opću bolnicu

Našoj poznatoj Dubrovkinji, glavnoj urednici Radio Dubrovnika Nili Miličić Vukosavić, u petak ujutro ispred ulaza u Opću bolnicu Dubrovnik dogodila se nevjerojatna nezgoda.

-Ovaj kanal bez rešetke na vrhu, po onom prolomu oblaka, jutros je bio ‘moj i božji’. A tamo gdje fali lišća na površini… E da, baš tu sam propala ja… U elegantnom iskoraku u otvoreni kanal koji se nije vidio jer je bio pokriven jezerom kišnice i otpalim lišćem – napisala je među ostalim u statusu na svom Facebooku Miličić Vukosavić, čije dijelove prenosimo uz njeno odobrenje.

Naime, glavna urednica Radio Dubrovnika, kako piše, propala je u rupu nenatkrivenog odvodnog kanala od čak 50 centimetara. Jedan od komentara koji se mogao pročitati bio je i ‘da je dijete uletilo, utopilo bi se’. Istaknula je i kako je ovo bio popriličan šok kad ‘ti odjedanput nestane tlo pod nogama’.

-Osim natučenih koljena, mokre odjeće do pojasa, promočene torbe i svega u njoj, oguljenih dlanova i nevjerice… Super sam! Sretna što sam u komadu i što nisam na traumatologiji – naglašava.

Iako su se ozljede činile neznatne, Miličić Vukosavić je, nažalost, natukla već operirano koljeno. Naša draga novinarka i voditeljica imala je sreću u nesreći te joj želimo brz oporavak. No, ovo je upozorenje da se ovakve nesretne situacije ne bi trebale događati, pogotovo na području kuda prolazi stotine ljudi dnevno.

Foto: Nila Miličić Vukosavić Facebook

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist