DuList IN

ZA ONE KOJI ŽELE ZNATI VIŠE Motion ponovno priprema zanimljive radionice

ZA ONE KOJI ŽELE ZNATI VIŠE Motion ponovno priprema zanimljive radionice

Priprema se četvrto izdanje radionice Motion posvećeno glumi i govorništvu.

– Nije bitno predznanje, nije bitno imate li aspiraciju prema glumačkom zanimanju, nije bitno bavite li se medijskim ili javnim poslom… Bitno je imati volju i posvećenost, bitna je želja postati osoba koju ljudi slušaju i primjećuju – poručuju iz Motiona.

Radionica se odvija u razdoblju od 1. do 6. lipnja 2018. godine u kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, u suradnji s Odjelom za komunikologiju. Glavni predavači na radionici su Đina Jakir i Anđela Bulum.

Đina Jakir je diplomirana komunikologinja i magistra produkcije. Đina je završila i školu govorništva u organizaciji odsjeka fonetike na Filozofskom fakultetu. Bavi se audiovizualnim medijima, pisanjem i produkcijom, a hrvatskoj publici je najpoznatija kao voditeljica HRT-ove emisije Kauč-surferica.

Anđela Bulum je diplomirana glumica, koja uglavnom glumi u predstavama u Hrvatskoj i BiH, a povremeno zapliva i u filmskim vodama. U 2018. je čeka premijera dugometražnog filma ‘Aleksi’ redateljice Barbare Vekarić, u kojem je glumila uz renomirane hrvatske glumice Tihanu Lazović i Natašu Janjić.

Radionica se plaća 150 kn, a mjesto možete rezervirati prijavom na fumotion@gmail.com. 

Pročitajte još

[FOTO] Sjajni uspjesi dubrovačkih plesača na natjecanju u Splitu

Dulist

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo